Gå til indholdDen der finder sin plads tager ikke en andens


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

207 sider

Udgivet

2020

genre/form

erindringerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Om at finde sin plads i tilværelsen med udgangspunkt i disciplen Thomas' historie


Anmeldelser (2)


5. apr. 2017

Bog om at finde sin plads i tilværelsen med udgangspunkt i disciplen Thomas' historie. For dem, der kan lide bøger med selvbiografisk præg og religiøst islæt.

Forfatteren Tomas Sjödin er præst og har udgivet en række mere eller mindre selvbiografiske bøger. Nærværende bogs tema er om at finde sin plads i tilværelsen. Men hvordan finder man den og hvornår ved man at man har fundet den? Hans søgen tager os ud på en personlig rejse, hvor vi bliver taget med til hans barndom, gennem Europa, Mellemøsten og helt til Indien. Og samtidig følger han sporene efter sin navnebro, disciplen Thomas, der havde tilnavnet Tvivleren.

En fin bog, der udover at være selvbiografisk også fortæller om disciplen Thomas. Målet med bogen er selvfølgelig at hjælpe med, hvordan læseren kan finde sin plads i livet - selvfølgelig ud fra et religiøst islæt, men med hverdagen indblandet. Sproget er letlæseligt og bogen er også nem at komme igennem. En spændende bog om forfatteren, og hans bud på, hvordan man kan finde sin plads i livet.

Tomas Sjödin har tidligere udgivet følgende bøger på dansk Der er så meget vi ikke er nødt til


Det sker når du hviler


og Det sker når du hviler. En anden der, også formår er blande hverdagselementer og religion er Johannes MøllehaveTomas Sjödin har tidligere udgivet følgende bøger på dansk Der er så meget vi ikke er nødt til og . En anden der, også formår er blande hverdagselementer og religion er Johannes MøllehaveTomas Sjödin har tidligere udgivet følgende bøger på dansk Der er så meget vi ikke er nødt til og Det sker når du hviler. En anden der, også formår er blande hverdagselementer og religion er Johannes Møllehave.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen

Kristeligt dagblad

Af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 5. maj. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2017