Gå til indholdDen der banker på


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

403 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Martin Benners gode ven Henry dør, og Martin skal overtage Henrys andel i en antikvitetsbutik i New York. Samtidig køber Martins veninde Lucy et skakspil, hvilket sætter gang i en lavine af begivenheder


Anmeldelser (2)


11. dec. 2019

Martin Benners gode ven Henry dør, og Martin skal overtage Henrys andel i en antikvitetsbutik i New York. Samtidig køber Martins veninde Lucy et skakspil, hvilket sætter gang i en lavine af begivenheder. For læsere af spændingsromaner.

Martin Benners gode ven Henry dør. Benner arver en halvdel i en antikvitetsbutik i New York, som Henry ejede med sin kone Magda. Samtidig køber Benners veninde Lucy et skakspil i en anden antikvitetsbutik i New York, og så begynder begivenhederne at tage fart. Var Henry i virkeligheden den, Benner troede han var, hvad er det for et skakspil Lucy har købt og hvordan hænger de to sager sammen? "Den der banker på" er tredje bog i serien "En Martin Benner-krimi".

Velskrevet spændingsroman i fint tempo, men uden alt for meget vold og ramasjang. Det er historien og opklaringen, der bærer fortællingen.

Ohlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er Syndfloder


Dødens cirkel


. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med Dødens cirkelOhlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er Syndfloder. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med Ohlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er Syndfloder. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med Dødens cirkel.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Bøcher Roesen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. feb. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2020

Punktskrift

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020