Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Den danske drage


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

274 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav

Viktor Axelsen (f. 1994-01-04)(forfatter, (hovedansvarlig))
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen (f. 1994) fortæller om sin opvækst, om vejen og processen frem mod at vinde nye kampe, om hvad der motiverer ham og sin fascination af specielt den kinesiske tilgang til konkurrence


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 25. sep. 2018

Biografi om den danske badmintonspiller Viktor Axelsen, der går sine egne veje for at blive den bedste i verden. Til interesserede i badminton.

Danmark har en stolt tradition for at have nogle af de bedste badmintonspillere i verden. Derfor er arven stor, hvis man skal gøre sig håb om at udrette noget stort i sporten. I denne bog af Nikolaj Albrectsen fortæller Viktor Axelsen om, hvordan han har arbejdet sig frem til at blive verdens bedste. Han fortæller om sin opvækst og om hvordan han kom i gang med badminton. Men mest fortæller han om vejen og processen frem mod at vinde nye kampe. Han fortæller om en sport, hvor de i Asien er meget længere fremme end os i vesten. Han er meget fascineret af specielt den kinesiske tilgang til konkurrence og har derfor også lært sig selv kinesisk. Axelsen fortæller om hvordan han konstant er åben for nye metoder, hård træning, og stræber på at effektivisere og optimere alt, han har indflydelse på. Bogen er illustreret.

Når Axelsen fortæller er det ikke kun om sin opvækst, men meget mere om hvad der motiverer ham og hvad der inspirerer ham. Han er ikke bange for at lange ud efter dvask dansk mentalitet og mener at badminton står ved en skillevej, hvor udlandet udvikler sig mere end Danmark.

Andre bøger om danske badmintonspillere er Peter GadeCamilla Martin - helt ærligt


Morten Frost - verdens bedste


Det unikke makkerskab


, Camilla Martin - helt ærligt, Morten Frost - verdens bedste og Det unikke makkerskabAndre bøger om danske badmintonspillere er Peter Gade, , Morten Frost - verdens bedste og Det unikke makkerskabAndre bøger om danske badmintonspillere er Peter Gade, Camilla Martin - helt ærligt, og Det unikke makkerskabAndre bøger om danske badmintonspillere er Peter Gade, Camilla Martin - helt ærligt, Morten Frost - verdens bedste og .Informationer og udgaver

2018

Bog

Viktor Axelsen (f. 1994-01-04)

Gyldendal, 1. udgave

2018

Ebog

Viktor Axelsen (f. 1994-01-04)

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Christian Engell

Nota

2018

Lydbog (net)

indlæser: Christian Engell

Gyldendal

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Christian Engell

Gyldendal