Gå til indholdDen bedste oplevelse : kunsten at skabe din egen mening i dit liv : en mindre manual


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

42 sider ; 31 cm

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


1. okt. 2019

"Hvad er den absolut største oplevelse du har haft - indtil nu? Søg efter det". Her kommer en lille manual om at skabe mening i sit liv. Primært for læsere af selvhjælpsbøger og bøger om åndelig udvikling.

Manualen fylder 77 sider og indeholder ikke kapitler som sådan, men små afsnit med overskrifterne "Den bedste oplevelse som menneske på denne jord" og "Din meningsfulde rejse begynder". Bagerst i bogen er et afsnit med overskriften "Lidt opstarts-øvelser". Dette kan fx være at skabe mening med det man gør. Bogens forfatter Kim Gørtz er cand. mag. i psykologi og filosofi og har en del udgivelser bag sig, fx Erkend dit liv makkerErkend dit liv, makker


Manualen fylder 77 sider og indeholder ikke kapitler som sådan, men små afsnit med overskrifterne "Den bedste oplevelse som menneske på denne jord" og "Din meningsfulde rejse begynder". Bagerst i bogen er et afsnit med overskriften "Lidt opstarts-øvelser". Dette kan fx være at skabe mening med det man gør. Bogens forfatter Kim Gørtz er cand. mag. i psykologi og filosofi og har en del udgivelser bag sig, fx Erkend dit liv makker.

Denne lille udgivelse, som er fint skrevet, sætter fokus på de gode oplevelser, og på hvad disse gør for os som mennesker. Bogen er én lang øvelse udi at reflektere over, hvad ens bedste oplevelser har været, og herefter undersøge hvad der gør netop de oplevelser til noget særligt. Bogen reflekterer over sindstilstande, at bevæge sig væk fra stress og angst frem mod et positivt livssyn. Gode oplevelser er værd at samle på, men herværende bog rummer dog mest selvfølgeligheder og tilføjer ikke nyt til emnet.

Kan sammenlignes med andre udgivelser om selvudvikling som fx Slip bekymringerne


Lykke


. Det kan også anbefales at læse den lille, fine udgivelse Lykke fra serien "Tænkepauser"Kan sammenlignes med andre udgivelser om selvudvikling som fx Slip bekymringerne. Det kan også anbefales at læse den lille, fine udgivelse fra serien "Tænkepauser"Kan sammenlignes med andre udgivelser om selvudvikling som fx Slip bekymringerne. Det kan også anbefales at læse den lille, fine udgivelse Lykke fra serien "Tænkepauser".

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019