Gå til indholdDen anden belejring. 1. del


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

225 sider

Udgivet

2011

genre/form

fantasyOriginaludgave

2011


Beskrivelse


Fantasy. De to unge agenter, Max og David, og Agent Cooper jager dæmonen Astaroth, der vil tilegne sig verdensherredømmet. Missionen fører dem bl.a. til akademiets tyske afdeling, og bringer dem nærmere til den frygtelig farlige Astaroth med de magiske dæmoniske kræfter


Anmeldelser (1)


30. maj. 2011

I to bind kommer her 2. bog om Max, hans far og Rowan akademiet i serien Den gyldne gobelin. Seriens målgruppe er magi- og fantasy-interesserede børn fra 11 til 14 år. Seriens bøger bør læses i rækkefølge.

Første del starter hvor Rowans ulvehund sluttede på det hemmelige Rowan Akademi skjult i New England. Vindheksene ankommer til skolen, det er en hekseklan, som har gjort akademiet en tjeneste ved at skjule Thoths bog, som dæmonen Astaroth efterstræber for at få det totale verdensherredømme. Ligesom i et folkeventyr skal de have noget for deres tjenester, en agentelev, og de vælger Max. Han sendes på mission sammen med sin ven David, og agent Cooper i jagten på dæmonen Astaroth. Missionen fører dem bl.a. til akademiets tyske afdeling og i anden del angribes de voldsomt af Astaroth. I denne anden bog bygges der flere personkarakteristikker på, og det står klart at Max har et særligt forhold til sin far, udover hans særlige evner til at se skjulte budskaber i billeder. Sprogligt virker bogen lidt strammere skrevet. Det klæder historien, der dog stadig har en del sidehistorier. Omslag dækker for indhold.

Forbindelsen og inspirationen fra serien om Harry Potter er stadig klar og tydelig, men denne serie har også science fiction elementer, og læsere, der nød serien om Artemis Fowl, vil også gerne læse denne serie.

En fin fortsættelse i en serie, der bygger spænding op, og lægger op til spændende fortsættelser med både elementer af fantasy, gys og science fiction.

Lektørudtalelse

Af

Torben Bråe Olesen


Informationer og udgaver

Punktskrift (1. del)

2022

Bog (1. del)

2011

Ebog (1. del)

2011