Gå til indholdDen amerikanske drøm - inspiration eller illusion?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


En række USA-skribenter belyser forskellige aspekter ved den amerikanske drøm og undersøger hvordan den påvirker amerikanerne, deres identitet og resten af verden


Anmeldelser (2)


11. jun. 2015

Den amerikanske drøm kan både være en vejen til storhed eller en blyklods om benet. Tekster med forskellige syn på den amerikanske drøm. Til interesserede i amerikansk kultur.

Den amerikanske drøm er under pres, den kan ses som både vision eller illusion. I denne bog kommer forskellige personer, der på den ene eller den anden måde beskæftiger sig med USA, med små artikler hvor de belyser aspekter af den amerikanske drøm. Det kan fx være den afroamerikanske befolknings syn på den amerikanske drøm, den amerikanske drøm belyst litterært og i musikken. Mette Laursen har stået for redaktionen af bogen.

En fin bog der kommer med mange forskellige og interessante vinkler på den amerikanske drøm. De enkelte afsnit er dog ret korte, så man når aldrig rigtig i dybden. Den fungerer dog ganske udmærket som en introduktion til emnet. Forfattere til de enkelte afsnit er ikke særligt kendte, men man kan mærke at de alle er fascinerede af amerikansk kultur.

Persongalleriet der bidrager til bogen er næsten det samme som i Fiktionens magt


Fem år med Obama


Fem år med Obama


og Fem år med Obama og mange med tilknytning til sitet kongressen.com. Denne bog kan på mange måder ses som en forlængelse af Fem år med Obama, denne bog retter sigtet mod det næste præsidentvalg i 2016Persongalleriet der bidrager til bogen er næsten det samme som i Fiktionens magt og og mange med tilknytning til sitet kongressen.com. Denne bog kan på mange måder ses som en forlængelse af , denne bog retter sigtet mod det næste præsidentvalg i 2016Persongalleriet der bidrager til bogen er næsten det samme som i Fiktionens magt og og mange med tilknytning til sitet kongressen.com. Denne bog kan på mange måder ses som en forlængelse af , denne bog retter sigtet mod det næste præsidentvalg i 2016Persongalleriet der bidrager til bogen er næsten det samme som i Fiktionens magt og Fem år med Obama og mange med tilknytning til sitet kongressen.com. Denne bog kan på mange måder ses som en forlængelse af Fem år med Obama, denne bog retter sigtet mod det næste præsidentvalg i 2016.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Kristeligt dagblad

Af

Michael Bach Henriksen

d. 4. jul. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015