Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den afgørende faktor : otte fortællinger om lederskabet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

167 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

Ophav

Jette Skeem(forfatter)

Carsten Ingemann(illustrator)

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2009

af

af

Mette Fersum

d. 24. nov. 2009

Bogen henvender sig til alle der interesser sig for ledelse. Den handler om værdier for et succesfuldt arbejdsliv både for virksomheden og for medarbejderne, hvor både hjerne og hjerte er i spil.

Jette Skeem har samlet 8 fortællinger om lederskab og den afgørende faktor, og det er der kommet en meget smuk bog ud af. Otte meget forskellige mennesker med vidt forskellige baggrunde fortæller, om hvad den afgørende faktor er for dem. Her er Thyra Frank, fra plejehjemmet Lotte, der "hearthunter" sine medarbejdere, og hun skriver bl.a. "jeg elsker at have magten, for så har jeg ret til bestemme, at vi skal behandle hinanden ordentligt". Agner Rokos, generalmajor taler om kommunikation og meningsskabelse og den skal gennemsyre organisationen, Alfred Josefsen fra Irma påpeger, der skal herske en fælles ånd (Irmaånd) og fundamentet for ledelse er at have et stærkt værdisæt. Desuden skriver Peter Langdal, John Tobiesen, Ulrik Wilbek m.fl. En bog fuld af visdom og spændende refleksioner. En bog der "går lige i hjertet". Den gennemgående pointe er vigtigheden af at have ledere, der bruger sine medmenneskelige egenskaber, og har indsigt og forståelse for de mennesker de leder, og at de kan tackle kaos og konflikter.

Der er bl.a. Fortællinger om forandringer, udvikling og lederskab, 2004.

En bog om lederskab med visdom og refleksion. Jeg håber mange ledere og kommende vil læse den. Læs mere på www.denafgoerendefaktor.dk.


Børsen

d. 4. dec. 2009

af

af

Steen Hildebrandt

d. 4. dec. 2009Informationer og udgaver

2009

Bog

Illustrator: Carsten Ingemann

Børsen, 1. udgave

2010

E-bog

Illustrator: Carsten Ingemann

L&R Business, 1. udgave