Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dem som ingen ser : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

325 sider

Udgivet

2020

Ophav
Genre og formroman, spænding, romaner
Originaludgave

2020


Beskrivelse


Journalisten Vincent Sommer får under en rejse til Paris et tip fra en kvindelig fransk kollega, der omhandler en dansk minister. Og inden Vincent Sommer får set sig om, er han i stor fare i en sag, der involverer politikere, anbragte børn, mord med mere. Til læsere af spændingsromaner med lidt politisk islæt


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2020

af

af

Michael Olsen

d. 2. nov. 2020

Journalisten Vincent Sommer får under en rejse til Paris et tip fra en kvindelig fransk kollega, der omhandler en dansk minister. Og inden Vincent Sommer får set sig om, er han i stor fare i en sag, der involverer politikere, anbragte børn, mord med mere. Til læsere af spændingsromaner med lidt politisk islæt.

Dansk spændingsroman med journalisten Vincent Sommer i hovedrollen. Under en rejse til Paris, får han et tip om en skandale, der implicerer en dansk minister. Vincent Sommer får en formodning om, at der er noget galt, og da han graver videre i sagen, møder han hård modstand fra folk, der ikke står tilbage for brug af vold og det, der er værre. Det viser sig, at sagen trækker tråde til nogle ubehagelige hændelser på et hjem for anbragte unge, og Vincent Sommer må samarbejde med freelanceren Fanny Holm for at kunne afdække sandheden. Forfatteren har tidligere skrevet Andre folks børn.

"Dem som ingen ser" er en glimrende spændingsroman med et underliggende budskab. Personerne er interessante og udmærker sig blandt andet ved at være (næsten) helt almindelige mennesker, der kæmper imod en overmagt på en overbevisende måde. Plottet er godt udtænkt og miljøerne virker realistiske.

Niels Krause Kjær skriver også spændingsromaner om journalister og politiske skandaler. Hans mest kendte er nok stadig Kongekabale.Informationer og udgaver

2020

Bog

Katja Vesselbo Døssing (f. 1974)

Byens, 1. udgave

2020

E-bog

Katja Vesselbo Døssing (f. 1974)

Byens, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (online)

Katja Vesselbo Døssing (f. 1974)

Byens