Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Deadline


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd-mp3)


Sprog

dansk

Omfang

1 cd (mp3) ca. 2 t., 6 min.

Udgivet

2010

Ophav

Kim Heibon(indlæser)

Liselotte Kulpa(redaktør)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for læsesvage unge, for læsesvage voksne, let at læse

Originaludgave

2010


Beskrivelse


Krimi. Om Otto Olsen, der efter en arbejdsløshedsperiode lige er blevet ansat som fotograf på byens avis. Samtidig dør den unge og populære journalist Bo Brink efter et fald fra en altan i bladhuset. Otto skal samarbejde med journalisten Mette Møller om at skrive artikler til avisen, og han fatter hurtig stor sympati for den søde pige


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2010

af

af

Kirsten Katholm

d. 10. sep. 2010

Denne letlæste roman udkommer som nummer 31 i den velkendte letlæsningsserie Læselyst, der rummer bøger med en spændende handling i et enkelt sprog til læsesvage unge og voksne.

Handlingen følger Otto Olsen, der efter en længere arbejdsløshedsperiode lige er blevet ansat som fotograf på byens avis. Samtidig dør den unge og populære journalist Bo Brink efter et fald fra en altan i bladhuset. Otto skal samarbejde med journalisten Mette Møller om at skrive artikler til avisen, og han fatter hurtig stor sympati for den søde pige. De to går i gang med at opklare, om det er selvmord, eller om der er sket en forbrydelse. Efterhånden bliver de klar over, at journalisten er blevet myrdet, fordi han har være involveret med nogle kriminelle personer, og de får det hele afsløret gennem en dramatisk afslutning. Bogens velfortalte handling er let at følge med få personer og inddelt i korte afsnit. Sproget er enkelt med mange dialoger, og de lange og mere ukendte ord er delte. Bogen kan også fås som MP3.

Bogen ligner i layout de øvrige titler i serien. Forfatteren har skrevet mange ungdoms- og børnebøger og lette voksenbøger.

Spændende og underholdende letlæsningsbog, der holder seriens gode niveau. For unge og voksne der er i gang med at lære dansk eller som er utrænede læsere.Informationer og udgaver

2010

Bog

Karsten S. Mogensen (f. 1954)

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan

2010

Bog / Lyd (cd-mp3)

mp3

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan

2018

Ebog

Karsten S. Mogensen (f. 1954)

Bibliodan

2014

Ebog

Karsten S. Mogensen (f. 1954)

Nota

2014

Lydbog (net)

indlæser: Kim Heibon

Nota

2010

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kim Heibon

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan

2014

Punktskrift

Karsten S. Mogensen (f. 1954)

Nota