Gå til indholdDe voksnes rækker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

437 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Vittoria og Conny lever hver deres meget forskellige liv, indtil Conny bliver gravid. Vittoria skal forholde sig til ikke at kunne blive gravid og til Connys og Ejnars tidligere forhold. Vittorias papdatter Helle, kommer i puberteten og det forandrer hende


Anmeldelser (3)


12. okt. 2017

En underholdende og selvstændig fortsættelse til Italiensvej


. Året er 1964 og vi følger både Vittoria, Conny og i særdeleshed Vittorias papdatter Helle, i hendes indtræden i de voksnes rækker. For alle læsere af skønlitteraturEn underholdende og selvstændig fortsættelse til Italiensvej. Året er 1964 og vi følger både Vittoria, Conny og i særdeleshed Vittorias papdatter Helle, i hendes indtræden i de voksnes rækker. For alle læsere af skønlitteratur.

Romanen er en selvstændig fortsættelse til Italiensvej


. Vittoria og Conny lever to meget forskellige liv, hvor Vittoria ikke længere har et aktivt kærlighedsliv men har helliget sig livet som husmor. Conny lever et sorgløst liv, indtil den dag hun bliver gravid. Hendes graviditet påvirker Vittoria voldsomt, da hun ikke selv er i stand til at blive gravid. Samtidig erfarer hun, at Conny og Ejnar har haft et forhold til hinanden og at hun ikke var Ejnars første valg. Sideløbende følger vi Vittorias papdatter og Ejnars datter, Helle, der skal konfirmeres og som er blevet en besværlig og uregerlig teenagerRomanen er en selvstændig fortsættelse til Italiensvej. Vittoria og Conny lever to meget forskellige liv, hvor Vittoria ikke længere har et aktivt kærlighedsliv men har helliget sig livet som husmor. Conny lever et sorgløst liv, indtil den dag hun bliver gravid. Hendes graviditet påvirker Vittoria voldsomt, da hun ikke selv er i stand til at blive gravid. Samtidig erfarer hun, at Conny og Ejnar har haft et forhold til hinanden og at hun ikke var Ejnars første valg. Sideløbende følger vi Vittorias papdatter og Ejnars datter, Helle, der skal konfirmeres og som er blevet en besværlig og uregerlig teenager.

En helt igennem god roman som både er velskrevet og underholdende. Kan anbefales til alle læsere som ønsker en rolig og hyggelig roman.

Hvis man ønsker at læse tidssvarende romaner, som fortællemæssigt minder om Anna Grue, kan Jane Aamunds forfatterskab anbefales. En anden skønlitterær forfatter i stil med Anna Grue, kunne være Katarina Bivald som har skrevet den romantiske og hyggelige bog Læserne i Broken Wheel anbefaler


som også handler om kvindeliv, kærlighed og identitetHvis man ønsker at læse tidssvarende romaner, som fortællemæssigt minder om Anna Grue, kan Jane Aamunds forfatterskab anbefales. En anden skønlitterær forfatter i stil med Anna Grue, kunne være Katarina Bivald som har skrevet den romantiske og hyggelige bog Læserne i Broken Wheel anbefaler som også handler om kvindeliv, kærlighed og identitet.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2017-10-26

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 4. nov. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017