Gå til indholdDe uskyldige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

330 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2018


Beskrivelse


To mænd bliver fundet dræbt i en villa, og sporene fører tilbage til sagen om narkomansnigskyttemordene. Selv om Lucas Fischer er formodet død i Syrien, vil den degraderede politimand Gitte Frederiksen ikke slippe ideen om Fischer


Anmeldelser (1)


2. okt. 2018

Højaktuel spændingsroman, der omhandler Efterretningstjenesten og Mossad. For læsere af spændingsromaner med et højt tempo og et internationalt samarbejde.

5. del i serien om indhenteren Lucas Fischer. Denne gang bliver to mænd myrdet på Frederiksberg og sporene fører tilbage til sagen om narkomansnigskyttemordene fra 2005. Efterforsker Finn Svendsen er på sagen, men den degraderede kollega Gitte vil imidlertid ikke slippe sagen og går på egen hånd ud for at finde oplysninger om Fischer. Annesofie Gundelach er blevet indhenter i Forsvarets Efterretningstjeneste og det udnytter ekstremister til at få fat i Lucas Fischer, som af de fleste stadig formodes død i Syrien. Forfatter Morten Buschmann er journalist og har arbejdet for Forsvarskommandoen.

Velskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter


Medløber


Udstikker


Skygger


, Medløber, Udstikker og Skygger, for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, , Udstikker og Skygger, for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, Medløber, og Skygger, for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, Medløber, Udstikker og , for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, Medløber, Udstikker og Skygger, for at få det fulde udbytte.

Bogen er ikke helt på samme niveau, men emnemæssigt kan den sammenlignes med Araberen der var hvid som sne


Osamas hævn


af Christian Frost og Osamas hævn af Steffen GrothBogen er ikke helt på samme niveau, men emnemæssigt kan den sammenlignes med Araberen der var hvid som sne af Christian Frost og af Steffen GrothBogen er ikke helt på samme niveau, men emnemæssigt kan den sammenlignes med Araberen der var hvid som sne af Christian Frost og Osamas hævn af Steffen Groth.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2018

Ebog

2018