Gå til indholdBøger / faglitteratur / billedværk

De ultimative etaper : oplev Europas mest ikoniske cykelruter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

222 sider: ill. (nogle i farver) ; 30×26 cm

Udgivet

2018

Ophav

Peter Cossins(forfatter)

Lars Thomas(oversætter)

Henrik Ægidius(oversætter)

Ægidius Publishing(redaktør)
Genre og formbilledværk, billedværker
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Beskrivelser af 25 europæiske cykelruter, der alle er blevet kørt som etaper i professionelle cykelløb. Med angivelser af amatørløb på strækningerne samt kort, oversigt over stigninger m.m.


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 17. okt. 2018

Bogen er for virkelige cykelentusiaster der planlægger at opleve Europas helt store cykelruter på egen krop - eller for dem der sidder hjemme i sofaen og drømmer om det.

Bogen indeholder 25 cykeletaper, nøje udvalgt fra rundt omkring i Europa. De er alle blevet kørt i et professionelt cykelløb og tilsammen kan de danne deres egen Grand Tour. Hver etape indeholder en beskrivelse af etapen, et kort over og en grafik på ruten. For hver etape følger et historisk blik og en lille anekdote fra det professionelle cykelfelt.

Det er en bog med lækkert layout og smukke fotos, som man sagtens kan sidde og drømme sig væk i. Den vil nok primært være interessant for amatørryttere der planlægger at deltage i et af de store amatørløb eller at tage afsted på egen hånd. Bogen er for kendere af cykelsporten, der samtidig har en nørdet interesse i alt hvad den indeholder.

Hvis man er en engageret amatørcyklist, er Rolf Sørensens bog Rolf Sørensens store cykelalmanakogså værd at læse. Her er både tips og tricks samt forslag til cykelruter. Derudover findes flere forskellige, primært engelske bøger, der beskriver udvalgte områder eller cykelruter.Informationer og udgaver

2018

Bog

Peter Cossins

Legind, 1. udgave