Gå til indholdDe syv enaktere : sofastykkerne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

48 sider

Udgivet

2016

genre/form

dramatikOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Skuespil med syv enaktere, der alle kan spilles i/omkring en sofa. Enakterne tager udgangspunkt i de syv dødssynder. 6 roller, 1 scene/location. Varighed: 6-12 min.


Anmeldelser (1)


16. jun. 2016

Bog bestående af syv korte enaktere, der alle kan spilles i en simpel scenografi med en sofaopstilling. Enakterne er bygget op omkring de syv dødssynder. For dramaklasser i gymnasiet eller på diverse drama/teaterkurser.

Syv enaktere samlet i samme værk. Teaterstykkerne tager udgangspunkt i de syv dødssynder. De har en kort varighed (6-12 minutter) og spilles af i alt fire kvinder og to mænd. De syv dødssynder aktualiseres med nutidige handlingsforløb, der taler til unge mennesker fx om utroskab, prostitution, parforholdsproblemer m.m.

Gode enaktere, der fænger læseren/tilskueren. Alle stykker er aktuelle og behandler moralske dilemmaer på en vedkommende og spændende måde. Trods den korte varighed, udspiller enakterne dybe og vigtige handlingsforløb/scenerier. Bogen er yderst velegnet til sin målgruppe. Unge amatørskuespillere kan hurtigt komme igang med at spille noget ordentligt med denne bog.

De syv dødssynder


Men ender det godt?


og Men ender det godt? kan med fordel læses for baggrund og diskussion af de syv dødssynderDe syv dødssynder og kan med fordel læses for baggrund og diskussion af de syv dødssynderDe syv dødssynder og Men ender det godt? kan med fordel læses for baggrund og diskussion af de syv dødssynder.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2016