Gå til indholdDe 7 bedste babyøvelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

19 sider: ill. i farver ; 15×22 cm

Udgivet

2016

genre/form

øvelserOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Syv kranio-sakral terapi øvelser, som man kan lave med spædbørn, for at barnet skal løsne spændinger i kroppen, blive bedre til at ligge på maven, opnå symmetri i kroppen og bedre muskelkoordination, også til babyer der har svært ved at strække benene


Anmeldelser (1)


19. jul. 2016

Et hæfte med 7 øvelser til baby, baseret på erfaringer fra kranio-sakral terapi.

Med udgangspunkt i kranio-sakral terapi vises det, hvordan man kan vedligeholde effekten fra terapien med 7 nemme øvelser. Ved hver af øvelserne er beskrevet hvad øvelsen er god til. Herefter vises øvelsen med tekst og fotos. Øvelserne kommer igennem hele kroppen og skal helst udføres i den rækkefølge, de står angivet i. Man behøver ikke at gennemføre alle øvelser på en gang, men kan fx fordele dem ud over dagen. Trine Rosenberg er bl.a. uddannet zoneterapeut, ergoterapeut og kropsterapeut og indehaver af KST-Akademiet (Kranio-Sakral Terapi). Liselotte Amby er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og underviser i kranio-sakral terapi på sygeplejerskeuddannelsen.

Et fint lille hæfte med øvelser til baby. Det er pænt sat op med farvefotos, som viser hvordan man skal udføre øvelserne. En lille sjov ting er, at der ved hver af øvelserne er en lille sød rød tøjdyrselg som også viser øvelserne.

Trine Rosenberg har tidligere skrevet Hjælp dit barn


Mor og baby i topform


med hjælp til de børn, der ikke passer ind i den tid vi lever i - baseret på kranio-sakral terapi. Flere øvelser til baby, dog ikke med afsæt i kranio-sakral terapi, kan findes i Mor og baby i topformTrine Rosenberg har tidligere skrevet Hjælp dit barn med hjælp til de børn, der ikke passer ind i den tid vi lever i - baseret på kranio-sakral terapi. Flere øvelser til baby, dog ikke med afsæt i kranio-sakral terapi, kan findes i Trine Rosenberg har tidligere skrevet Hjælp dit barn med hjælp til de børn, der ikke passer ind i den tid vi lever i - baseret på kranio-sakral terapi. Flere øvelser til baby, dog ikke med afsæt i kranio-sakral terapi, kan findes i Mor og baby i topform.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Drasbek Martinussen


Informationer og udgaver

Bog

2016