Bøger / faglitteratur

De 5 valg : vejen til ekstraordinær produktivitet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
267 sider: ill.
Udgivet
2015
Ophav

Beskrivelse


Selvudviklingsbog for ledere og medarbejdere med fokus på at øge produktivitet via 5 valg: "ager på det vigtige, ikke på det der haster", "stræb efter det ekstraordinære, nøjes ikke med det middelmådige", "planlæg de store sten, sortér ikke grus", "styr din teknologi, lad ikke den styre dig" og "hold gang i ilden brænd ikke ud".

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. sep. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 15. sep. 2015

Selvudviklingsbog for ledere og medarbejdere med 5 vigtige valg, som kan bane vejen for en ekstraordinær produktivitet. Opgavebrug på handelsskoleniveau.

Kory Kogon, Adam Merril og Tonny Maak skriver her en bog om at optimere produktivitet. Bogen redegør for 5 valg, der kan bruges som værktøjer i arbejdet med produktivitet. I deres indledning, der stille spørgsmålet "Føler du dig begravet" skriver de bl.a. om det såkaldte "produktivitetsparadoks". "Det er både lettere og sværere end nogensinde at opnå ekstraordinær produktivitet og føle at vi opnår det, vi vil i vores liv". De fem valg er: "Ager på det vigtige, ikke på det der haster", "Stræb efter det ekstraordinære, nøjes ikke med det middelmådige", "Planlæg de store sten, sortér ikke grus", "Styr din teknologi, lad ikke den styre dig" og "Hold gang i ilden brænd ikke ud". Desuden et afsnit om at være en såkaldt Q2-leder. Det er en leder med fokus på ekstraordinær produktivitet.

Interessant og positivt motiverende bog om det at søge den ekstraordinære produktivitet, der tager afsæt i "en dybtliggende trang til selv at bestemme vores liv, til at forbedre og udvide vores evner og til at gøre en forskel.".

Kan sammenlignes med fx Syv gode vaner af Stephen R. Covey.


Jyllands-posten

d. 6. dec. 2015

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 6. dec. 2015


Danske kommuner

Årg. 46, nr. 32 (2015)

af

af

Thomas Phillipsen

Årg. 46, nr. 32 (2015)