Gå til indholdDe 10 vildeste dræberdyr


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

32 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Der findes mange vilde dræberdyr i verden. Nogle er vi ikke i tvivl om er farlige, når vi ser dem. Andre virker ufarlige men er i virkeligheden store dræbere. Kom helt tæt på nutidens 10 vildeste dræbere samt nogle af fortidens store dræbere i denne bog. Fra 9 år


Anmeldelser (1)


25. feb. 2022

Der findes mange vilde dræberdyr i verden. Nogle er vi ikke i tvivl om er farlige, når vi ser dem. Andre virker ufarlige men er i virkeligheden store dræbere. Kom helt tæt på nutidens 10 vildeste dræbere samt nogle af fortidens store dræbere i denne bog. Fra 9 år.

Der både er og har været store farer derude. Disse to bøger fortæller om nogle af de største farer gennem tiderne. "De 10 vildeste dræberdyr" tager fat på nutidens og virkelighedens store dræbere, og "De 10 vildeste mytiske skabninger" fortæller om nogle af de farlige væsner, som har været en del af fortællinger gennem tiderne. Bøgerne indledes med en introduktion til emnet, hvorefter de 10 vildeste indenfor de to emner præsenteres over opslag af to sider, hvor første side præsenterer væsnet, og anden side giver inspiration til at overleve mødet med væsnet. Teksten suppleres med tegnede illustrationer og faktabokse.

Begge bøger formidler spændende fakta fortalt med god humor og glimt i øjet. Det er to sjove bøger, som både kan læses af egen interesse og bladres i med store grin sammen med vennerne.

Der findes en del bøger om de forskellige mytiske skabninger og dræberdyr, hvis man vil læse mere. Det kunne fx være titlen Monstre


Verdens 100 farligste dyr


eller Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyr : en bogDer findes en del bøger om de forskellige mytiske skabninger og dræberdyr, hvis man vil læse mere. Det kunne fx være titlen Monstre eller Sebastian Kleins : en bogDer findes en del bøger om de forskellige mytiske skabninger og dræberdyr, hvis man vil læse mere. Det kunne fx være titlen Monstre eller Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyr : en bog.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022