Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dark spirit


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

260 sider

Udgivet

2019

Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Krimi. I Kenyas slumkvarter bliver der begået et mord og den nyansatte politibetjent Marley skal opklare mordet. Ofret er et bandemedlem af den hårdeste type og Marley skal være forsigtig, når han begiver sig ind i slummen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2020

af

af

Stine Grabas

d. 13. jan. 2020

I et slumkvarter i Kenya bliver der begået et mord, og den nyansatte politibetjent Marley skal stå for opklaringen. For krimilæsere, der søger handlinger, som foregår i knapt så vante omgivelser.

Den unge Marley er lige blevet ansat som politibetjent, da der sker et mord i byens slumkvarter. Ingen i slummen har tilsyneladende set noget, men bemærkelsesværdigt er det nypudsede kors, som hænger om ofrets hals. Ofret er medlem af en berygtet bande, og alle ved, at snart bryder helvede løs. Russell er selv vokset op i slummen under vanskelige kår. Han tager på politistationen for at angive sin bedste ven som morderen. Da Russell forsvinder, og endnu et mord bliver begået, må Marley trække på sine informanter i slummen. Brian Palle Larsen har tidligere udgivet Café Linda, Argentina.

Krimien udspiller sig i Kenya, og det er ganske befriende i forhold til de mange nordiske og engelske krimier, vi er vant til. En letlæst krimi, hvor plottet er godt skruet sammen, men som slutter inden den bliver rigtig spændende.

Den standhaftige gartnerer en anden krimi, der forgår i Kenya. Forfatteren kan sammenlignes med Claus Lund Rosenkilde.Informationer og udgaver

2019

Bog

Brian Palle Larsen (f. 1966)

mellemgaard, 1. udgave

2019

Ebog

Brian Palle Larsen (f. 1966)

mellemgaard

2020

Lydbog (net)

indlæser: Niels Vedersø

mellemgaard

2020

Lydbog (net)

indlæser: Niels Vedersø

BibMedia

2020

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Bibmedia