Gå til indholdDansk OL-guld


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

31 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Om de største danske OL-præstationer gennem tiden


Anmeldelser (1)


21. apr. 2020

De Olympiske Lege bliver ikke til noget i 2020, men derfor er det alligevel spændende at læse om de største danske OL-præstationer gennem tiden. Især for historie- og sportsinteresserede mellem 10 og 12 år.

Bogen hører til serien "Fagklub. Rød", som er fagbøger for skolernes mellemtrin og handler om helt forskellige faglige emner. Bogen her fortæller om en række af de største danske olympiske præstationer i historien, nemlig guldvindere i sejlsport, badminton, håndbold og svømning gennem tiden, for eksempel Paul Elvstrøm, håndboldkvinderne, Guldfireren og Poul-Erik Høyer. I tekst og fotos fortælles historierne om disse helt særlige præstationer.

Udmærket fagbog om nogle af de største sportspræstationer i danmarkshistorien. Bogen er især interessant, hvis man samtidig har en vis historisk interesse, for flere af begivenhederne ligger ret langt tilbage i tiden.

Der findes masser af bøger om De Olympiske Lege, for eksempel Olympiske lege


Alt om OL


OL - sport og drama


, som er af nogenlunde samme sværhedsgrad som denne. Der er også Alt om OL og OL - sport og drama, som begge er lidt sværereDer findes masser af bøger om De Olympiske Lege, for eksempel Olympiske lege, som er af nogenlunde samme sværhedsgrad som denne. Der er også og OL - sport og drama, som begge er lidt sværereDer findes masser af bøger om De Olympiske Lege, for eksempel Olympiske lege, som er af nogenlunde samme sværhedsgrad som denne. Der er også Alt om OL og , som begge er lidt sværereDer findes masser af bøger om De Olympiske Lege, for eksempel Olympiske lege, som er af nogenlunde samme sværhedsgrad som denne. Der er også Alt om OL og OL - sport og drama, som begge er lidt sværere.

Lektørudtalelse

Af

Jesper Holtoug


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Bog

2020

Ebog

2020