Gå til indholdDanmarks dejligste Birthe


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Hvis man siger "Den knaldrøde gummibåd", så er der store chancer for, at man også siger Birthe Kjær. I denne bog kan du følge den folkekære sangerindes liv i billeder lige fra hendes spæde barndom, til hvor hun er i dag. For læsere, der er glade for dansktopmusik samt læsere, der vil vide mere om Birthe Kjær


Anmeldelser (1)


16. nov. 2020

Hvis man siger "Den knaldrøde gummibåd", så er der store chancer for, at man også siger Birthe Kjær. I denne bog kan du følge den folkekære sangerindes liv i billeder lige fra hendes spæde barndom, til hvor hun er i dag. For læsere, der er glade for dansktopmusik samt læsere, der vil vide mere om Birthe Kjær.

Bogen indledes med et kort forord af Johnny Reimar, hvorefter Birthe Kjær fortæller lidt om sig selv. Herefter tager bogen sin egentlige begyndelse med Birthe Kjærs fødsel d. 1. september 1948. De følgende mange sider opruller kronologisk Birthe Kjærs liv i billeder samt en smule tekst. Læs eksempelvis om Birthe Kjærs mandebekendtskaber, hendes gennembrud som musiker og på TV og om de mange priser, hun har modtaget. Bogen afsluttes med en tidslinje samt fotokreditering.

Sikke en skøn bog, så kort kan det siges. En bog, der emmer af dansktop og livsglæde. Udover de mange billeder får læseren også et kort tekstmæssigt indblik i Birthe Kjærs livshistorie og karriere.

For yderligere litteratur om dansktoppen se en af de nyligt udkomne: Keld & Hilda Heick


Sang og bægerklang


eller Sang og bægerklangFor yderligere litteratur om dansktoppen se en af de nyligt udkomne: Keld & Hilda Heick eller For yderligere litteratur om dansktoppen se en af de nyligt udkomne: Keld & Hilda Heick eller Sang og bægerklang.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Ebog

2021

Bog

2020