Gå til indholdDanmarks ansvar for forfulgte kristne : perspektiver på kristendomsforfølgelse og religionsfrihed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

53 sider: ill. (nogle i farver) ; 30 cm

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Første udgivelse fra "Tænketanken for forfulgte kristne" bestående af en artikelsamling om kristendomsforfølgelse anno 2020. Årsskrift for voksne med interesse i religionsfrihed og menneskerettigheder


Anmeldelser (2)


3. nov. 2020

Første udgivelse fra "Tænketanken for forfulgte kristne" bestående af en artikelsamling om kristendomsforfølgelse anno 2020. Årsskrift for voksne med interesse i religionsfrihed og menneskerettigheder.

Hæfte med 15 artikler opdelt i fire emner: "Overblik", "Holdningsundersøgelse", "Fokus" og "Anbefalinger". Hæftet afsluttes med tænketankens anbefalinger til regeringen, folketinget, medierne, kirkerne og danske organisationer samt en oversigt over tænketankens medlemmer. Hæftet indeholder grafer med meningsmålinger fra Megafon, kort, billeder og illustrationer.

Årsskriftet indeholder mange vigtige informationer, og som Megafonundersøgelsen påpeger, så ved danskerne meget lidt om forfølgelser på grund af tro. Fx at kristne er mere forfulgte end muslimer, og at Kina er en af de helt store syndere, når det kommer til forfølgelser af religiøse mindretal. Bogen er velskrevet.

Disse udgivelser omhandler også kristenforfølgelser: De dræber kristne


og Kristen-forfølgelser i verdenDisse udgivelser omhandler også kristenforfølgelser: De dræber kristne og Kristen-forfølgelser i verden.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Præsten

Af

Lars Mandrup

Årg. 111, nr. 10 (2021)


Informationer og udgaver

Bog

2020