Gå til indholdBøger / faglitteratur / rejseførere

Danmark rundt i vandkanten : stand up paddle-ture krydret med unikke overnatninger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

205 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Ophav

Sara Kjems(forfatter, illustrator)
Genre og formrejseførere, guides
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Paddleboard eller SUP (stand up paddle) vokser I disse år med utrolig hastighed, og med denne bog bliver det nok endnu mere. Her får du en række turforslag fordelt over hele landet, krydret med unikke overnatningsmuligheder. For dig der allerede er SUP boarder, men også for dig der gerne vil prøve lykken med SUP


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2022

af

af

Lars Ovesen

d. 12. aug. 2022

Paddleboard eller SUP (stand up paddle) vokser I disse år med utrolig hastighed, og med denne bog bliver det nok endnu mere. Her får du en række turforslag fordelt over hele landet, krydret med unikke overnatningsmuligheder. For dig der allerede er SUP boarder, men også for dig der gerne vil prøve lykken med SUP.

Bogen henvender sig til alle der vil prøve kræfter med SUP ture. Her får man utallige ture fordelt over hele landet, inddelt i 9 regioner, fra Vesterhavet i Vest til Bornholm i Øst, alle med en længde på mellem 5 og 20 kilometer. Derudover beskriver bogen også en række unikke overnatningsmuligheder lige fra et fyrtårn, et flydende træhus til et trætophus. De enkelte ture er beskrevet yderst detaljeret, og læseren præsenteres også for en række seværdigheder på/langs ruten.

SUP er en unik måde at opleve vandet og naturen på! Og her får du noget af det hele lige fra ture i Københavns kanaler til SUP surfing langs Vesterhavet. Og så er der de specielle overnatningsmuligheder, et fokuspunkt der virkelig skiller sig ud og invitere læseren til unikke oplevelser. De enkelte beskrivelser er fremragende, og som læser får man et væld af oplysninger om området man befinder sig i.

På trods af SUP’s voksende popularitet de senere år er der ikke tidligere udgivet turguides. Men der findes andre turguides fx om kajak i Lillebælt Kajakguide Lillebælt.Informationer og udgaver

2022

Bog

Sara Kjems

Hovedland