Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dagens lys : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

269 sider

Udgivet

2019

Ophav

Carey Heywood(forfatter)

Astrid Lindeloff(oversætter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


McKenzie Williams er flygtet fra et voldeligt forhold. Mitch Brooks er en PTSD-ramt eks-soldat. Kan de hjælpe hinanden eller vil tragedierne blive ved med at forfølge dem?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 7. mar. 2019

McKenzie Williams er flygtet fra et voldeligt forhold. Mitch Brooks er en PTSD-ramt eks-soldat. Kan de hjælpe hinanden eller vil tragedierne blive ved med at forfølge dem? Romantisk og bevægende fortælling for især yngre kvinder.

McKenzie er færdig med mænd. Hun er flyttet til Carolina sammen med sine bedste venner, ægteparret Alec og Rachel. Her vil de i fællesskab åbne en kombineret dyreklinik, hundefrisør og hundepension. McKenzie bor alene ovenpå klinikkens lokaler, da Mitch desperat opsøger hendes hjælp midt om natten. Mitchs terapihund, Zeus, er alvorligt syg. Zeus er Mitchs livline, der hjælper ham gennem angstanfald og hverdagens isolation. Da Mitch møder McKenzie får han for første gang lyst til at nærme sig et andet menneske, men McKenzie bliver stadig forfulgt af sin voldelige ekskæreste. 3. og sidste selvstændige bind i "Carolinaserien", som også består af En skønne dagHalve sandheder


og Halve sandhederMcKenzie er færdig med mænd. Hun er flyttet til Carolina sammen med sine bedste venner, ægteparret Alec og Rachel. Her vil de i fællesskab åbne en kombineret dyreklinik, hundefrisør og hundepension. McKenzie bor alene ovenpå klinikkens lokaler, da Mitch desperat opsøger hendes hjælp midt om natten. Mitchs terapihund, Zeus, er alvorligt syg. Zeus er Mitchs livline, der hjælper ham gennem angstanfald og hverdagens isolation. Da Mitch møder McKenzie får han for første gang lyst til at nærme sig et andet menneske, men McKenzie bliver stadig forfulgt af sin voldelige ekskæreste. 3. og sidste selvstændige bind i "Carolinaserien", som også består af En skønne dag og .

Forfatteren har fokus på at informere om ex-soldater med PTSD og sammenhængen med de øvrige bind i serien fortaber sig i det uvisse, dog er der enkelte sammenfaldende bipersoner. Det gør nu ikke så meget. Fortællingen er alligevel både rørende, dramatisk, romantisk og rigtig god underholdning.

Simona Ahrnstedts Vovestykkethandler også om kærligheden til en traumatiseret soldat.Informationer og udgaver

2019

Bog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2019

Ebog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Trine Storm Hansen

Palatium Books

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Trine Storm Hansen

AV Forlaget Den Grimme Ælling