Bøger / faglitteratur / humoristiske skildringer

Dage med mildhed, modgang & mirakler : en almanak


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
491 sider: ill.
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
humoristiske skildringer, almanakker

Beskrivelse


Almanak med 365 små tekster, der følger kalenderåret, om emner fra stort til småt. Forfatteren giver ideer til hvad man kan fortage sig på de forskellige dage og filosoferer over livets gode og dårlige dage.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 20. sep. 2018

Almanak med 365 små tekster, der følger kalenderåret, om emner fra stort til småt, der står forfatterens hjerte nær. For voksne Hella Joof-fans.

Hella Joof har skrevet 365 små tekster - en til hver dag i året. Alle tekster giver dagen et bestemt navn fx aflysningsdag, kropsdag, jazz-dag. Teksterne varierer i længde fra ét ord eller en tegning til et par sider. Forfatteren skriver direkte til læseren fx: "Du sidder der helt bredrøvet og uafhentet som en ensom kuffert, der kører rundt på bagagebåndet? Ja? Det er noget møg. Jeg er nødt til at have lidt flere informationer, inden jeg rådgiver dig". Bogen indeholder et register over dagene samt mange tegninger.

Hella Joof er tilbage med en bog, der minder om "papmaché-reglen". Med humor og glimt i øjet kommer læseren på rejse med Hella gennem mange emner. Forfatteren bruger personlige historier og holdninger, fx om da hun selv mistede håret, vores høje skattetryk, og at det kun er kvinder i det offentlige, der arbejder på nedsat tid. Bogen kan læses i sin fulde længde eller bruges som en art kalender, hvor man læser dagens historie. Det sidste kan anbefales, for selv om bogen er morsom og godt skrevet, så er der en del gentagelser i både skrivestil og indhold.

Bogen er for læsere der er til gode grin fx Camille Clouds brevkassePapmaché-reglen og Papmaché-reglenBogen er for læsere der er til gode grin fx Camille Clouds brevkasse og .


Kristeligt dagblad

d. 2. okt. 2018

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 2. okt. 2018


Berlingske tidende

d. 2. okt. 2018

af

af

Birgitte Borup

d. 2. okt. 2018


Jyllands-posten

d. 14. okt. 2018

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 14. okt. 2018


Weekendavisen

d. 28. sep. 2018

af

af

Marta Sørensen (f. 1986)

d. 28. sep. 2018