Gå til indholdDagbog fra i morgen : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

374 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

chick litOriginaludgave

2010


Anmeldelser (1)


29. apr. 2010

Chick lit roman er umiddelbart den genrebetegnelse, som denne roman kalder på. Hertil kommer kærlighedsroman, udviklingsroman, tude-roman (hvis en sådan genre fandtes). Ahern er en af de store og velskrivende inden for tøse/kvinde-roman genren og har en bred læserskare i kraft af hendes tidligere romaner, hvoraf nogle er filmatiseret.

17-årige Tamara har det hele: penge, familie, et velsmurt liv i Dublin. Så begår hendes far selvmord, og med ét bor hun og hendes mor, der er lammet af sorg, i et lille hus på landet. Alting går i spåner, indtil en bogbus (ens bibliotekarhjerte frydes) og en læderindbunden bog fører til fornyet livsmod. Forsiden signalerer hyggelæsning med sin dyb-lilla baggrund med guldornamentik. Bagsiden vil give målgruppen lyst til at tage bogen med. Ahern skriver godt, effektivt og underholdende.

I lighed med en anden storskrivende og -sælgende forfatter fra Irland, Marian Keyes, formår Ahern at blande let underholdning med temaer der stikkere dybere og smil med en tåre i øjenkrogen. Da Ahern debuterede, gik meget af virakken på, at hun var datter af den daværende irske premierminister. Siden har hun udgivet en lang række bestsellere og er nu en forfatter i egen ret inden for sin veldefinerede genre startende med PS: jeg elsker dig! og senest Tak for alle minderne.

Ny chick lit/kærligheds/familieroman fra den irske bestsellerforfatter. Samme stil som forfatterskabets øvrige titler. Stor anvendelighed til målgruppen, der er kvinder på 30+. Fin guldbelagt forside.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2011

Bog

2010

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2011

Lydbog (cd-mp3)

2011

Lydbog (cd-mp3)

2010

Lydbog (cd)

2011

Lydbog (cd)

2010

Ebog

2010