Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Da hun forsvandt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

219 sider

Udgivet

2015

Ophav

Gayle Forman(forfatter)

Charlotte A.E. Glahn(oversætter)
Genre og formroman, romaner
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Fortsættelsen til "Hvis jeg bliver" foregår tre år efter Mias ulykke. Adam har succes med sit band men er ikke lykkelig. En dag møder han Mia i New York


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj. 2015

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 28. maj. 2015

Fortsættelsen til Hvis jeg bliverforegår 3 år efter Mias ulykke, og vi hører, hvad der er sket med hende og Adam. Ungdomsbog for 13-16-årige.

I Hvis jeg bliverligger Mia i koma efter en trafikulykke, og Adam trygler hende om at leve videre. Han beder hende, han vil gøre alt - droppe bandet og tage med til New York, men han vil også forlade hende, hvis det er det, hun har brug for. Der er nu gået 3 år, siden Mia vågnede på hospitalet og forsvandt ud af Adams liv - uden varsel og forklaring. Adams band har massiv succes, men han er på ingen måder lykkelig. En dag i New York ser han, at Mia skal give koncert, og han beslutter sig for at gå ind og høre den. Mia finder ud af, at han er der og inviterer ham med en tur rundt i New York. Adam brænder inde med alle sine spørgsmål, for han savner og elsker stadig Mia - men elsker hun stadig ham, og vil hun tilgive ham, at han tryglede hende om at blive?.

En god fortsættelse på Hvis jeg bliver, da en masse spørgsmål bliver besvaret. Denne bog ses fra Adams synsvinkel, og det fungerer rigtig godt.

Vil uden tvivl blive læst af det publikum, der også slugte Hvis jeg bliverEn flænge i himlen


Anna og det franske kys


, En flænge i himlen af John Green og Anna og det franske kys af Stephanie Perkins, da det er en blanding af forfærdeligt svære valg, det hul, en tragedie efterlader i en, samt at være stormende forelsketVil uden tvivl blive læst af det publikum, der også slugte Hvis jeg bliver, af John Green og Anna og det franske kys af Stephanie Perkins, da det er en blanding af forfærdeligt svære valg, det hul, en tragedie efterlader i en, samt at være stormende forelsketVil uden tvivl blive læst af det publikum, der også slugte Hvis jeg bliver, En flænge i himlen af John Green og af Stephanie Perkins, da det er en blanding af forfærdeligt svære valg, det hul, en tragedie efterlader i en, samt at være stormende forelsket.


Berlingske tidende

d. 22. aug. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 22. aug. 2015Informationer og udgaver

2015

Bog

Gayle Forman

Gyldendal, 1. udgave

2015

Ebog

Gayle Forman

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2015

Lydbog (net)

indlæser: Christian Engell

Gyldendal

2015

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Christian Engell

Gyldendal Lyd

2015

Lydbog (cd)

indlæser: Christian Engell

Gyldendal Lyd