Gå til indholdCykelsportens 25 største legender


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

220 sider: ill.

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


25 fascinerende fortællinger om de største cykelsportsstjerner i historien, set med forfatterens øjne. For cykelsportsfans og læsere af den store cykelsportslitteratur


Anmeldelser (1)


8. jul. 2022

25 fascinerende fortællinger om de største cykelsportsstjerner i historien, set med forfatterens øjne. For cykelsportsfans og læsere af den store cykelsportslitteratur.

Den professionelle cykelsport er kendt for utrolige fortællinger og myter om store stjerner. Hensigten med bogen er at formidle historien om de største legender. Forfatteren har opstillet det kriterium for valg af ryttere, at rytterne ikke måtte være aktive ved bogens deadline. Der tegnes portrætter af navne som fx Alberto Binda, Fausto Coppi, Eddy Merckx, Hinault og Fignon. Herigennem tegnes et billede af cykelsporten fra 1920'erne og til nutiden. Forfatteren Kenneth Møller Kristensen, som har været tæt på cykelsporten i mere end 20 år, har tidligere skrevet seks cykelsports-relaterede bøger.

Inspirerende, velskrevne og indsigtsfulde portrætter af nogle af de største cykelryttere i historien. Det er navne, som mange voksne cykelfans kender og som bl.a. Jørgen Leth har formidlet i den lange Tour de France-fortælling.

Der findes efterhånden mange bøger om cykelsport. Nærværende bog kan interessere læsere, som også kender 50 utrolige historier fra cykelsporten


Tour de France


Den gule trøje i de høje bjerge


, Tour de France samt Jørgen Leths efterhånden klassiske Den gule trøje i de høje bjergeDer findes efterhånden mange bøger om cykelsport. Nærværende bog kan interessere læsere, som også kender 50 utrolige historier fra cykelsporten , samt Jørgen Leths efterhånden klassiske Den gule trøje i de høje bjergeDer findes efterhånden mange bøger om cykelsport. Nærværende bog kan interessere læsere, som også kender 50 utrolige historier fra cykelsporten , Tour de France samt Jørgen Leths efterhånden klassiske Der findes efterhånden mange bøger om cykelsport. Nærværende bog kan interessere læsere, som også kender 50 utrolige historier fra cykelsporten , Tour de France samt Jørgen Leths efterhånden klassiske Den gule trøje i de høje bjerge.

Lektørudtalelse

Af

Henrik H. Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022