Bøger / faglitteratur

Cross channel : fremtidens detailhandel - fuld integration eller pengene tilbage


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
433 sider: ill.
Udgivet
2014

Beskrivelse


Inspirationskatalog til morgendagens detailhandel, hvor forbrugernes indkøbsmønstre går på tværs af kanaler: fysiske butikker, online, via kataloger, outlets m.v. Løsningen er integration af offline og online og målet én samlet shoppingoplevelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2014

af

af

Kresten Søe Christensen

d. 19. juni 2014

Til opgaveskrivere, web- og detailhandelsinteresserede på alle lidt videregående niveauer.

Cross channel inden for detailhandelen kan groft sagt defineres som, når man kombinerer, samordner og integrerer webhandel med den traditionelle butik, sådan at kunden, som allerede for længst opererer cross channel i sin webadfærd, kan bruge dem på kryds og tværs. Udfordringen er således integration af begge salgsformer, som det fx ses i Bilka og Jysk. Tiltaget er et must mht. overlevelse, men implementeringen skal ske omhyggeligt, idet de to salgskanaler er vidt forskellige. Faldgruberne er mange og forbrugeren nådesløs i sit fravalg og rastløse græssen efter den bedste pris, bedste produkt og bedste service. Men ønsket om at købe fra sofaen er ikke lig med den fysiske butiks død, idet der stadig er stort behov for service, viden, inspiration og oplevelser i kombination med webben. Bogen omhandler og analyserer alle mekanismer og segmenter bag de forskellige problematikker. Formidlingen er fængende, velstruktureret og instruktivt eksemplificeret og for mig særdeles tankevækkende brugbar med sine åbenlyse paralleller i bibliotekernes tilsvarende webadfærd overfor brugerne i kombinationen med servicekonceptet og det fysiske bibliotek.

Om emnet kun den mindre almene og ældre analyserapport: "Cross channel : forbrugerne på tværs".

Et fint struktureret og særdeles velformidlet alment tilgængeligt værk om detailhandelens udfordring mht. integrering af webhandel og formidling overfor kundesegmentet.