Bøger / skønlitteratur / roman

Colombia : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
495 sider
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
roman, science fiction, spænding
Originaludgave
2017

Beskrivelse


Science fiction. John Archer og hans kollegaer er på jagt efter et nedstyrtet rumskib i Colombias jungle, mens magtkampe og intriger truer med at få dem alle slået ihjel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2017

af

af

Iben Jakobsen

d. 21. mar. 2017

En arkæologiprofessor sendes på en hemmelig mission i Colombias jungle, men magtkampe og intriger i baglandet truer med at få ham og hans team slået ihjel. For science fiction fans og de actionglade.

Arkæologiprofessor John Archer sendes på mission i Colombias jungle sammen med et lille team af umage forskere, for at eftersøge en kollegas død og de mystiske hændelser, der førte dertil. I 1974 observerede man et uidentificeret objekt styrte ned i junglen. Nu er noget vågnet. Noget grusomt. Samtidig tilbage i USA udspiller sig en sand kamp om magt sig og dybt involveret er USAs mægtigste mand - præsidenten.

Bogen er god og propfyldt med action, men vil måske for meget. Man præsenteres undervejs for mange intriger, forskellige personer og sidehistorier, samt en del unødvendige detaljer, der tynger historien ned. Den centrale historie er dog både kreativ og fængende, og det føles næsten som at læse en film.

Forfatteren har tidligere skrevet Bernsteins hemmelighedThe MartianMetro 2033, hvorfra en enkelt karakter også gør sig bemærket i bogen her. Er man til mere actionpakket science fiction findes fx The martian, Metro 2033 og Rick Yanceys serie "Den 5. bølge"Forfatteren har tidligere skrevet Bernsteins hemmelighed, hvorfra en enkelt karakter også gør sig bemærket i bogen her. Er man til mere actionpakket science fiction findes fx The martian, Metro 2033 og Rick Yanceys serie "Den 5. bølge"Forfatteren har tidligere skrevet Bernsteins hemmelighed, hvorfra en enkelt karakter også gør sig bemærket i bogen her. Er man til mere actionpakket science fiction findes fx The martian, og Rick Yanceys serie "Den 5. bølge".