Bøger / faglitteratur / opskrifter

Claus Meyers salatværksted


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
218 sider: ill. i farver
Udgivet
2009
Ophav
Genre og form
opskrifter, kogebøger

Beskrivelse


Forfatteren blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater. Blandt andet opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæsarsalat og desuden nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2009

af

af

Katja Larsen

d. 26. juni 2009

Til alle der elsker en god salat.

Claus Meyer er kendt fra diverse sammenhænge som fx tv-programmer, kogebøger og foredrag. Denne salatbog er lavet i samarbejde med Lars Scheel, som er køkkenchef i Meyers Køkken & Deli og som selv har udgivet bøger. Claus Meyers salatværksted hylder salaten der kan bruges som frokost eller som sidesalat til den varme mad. Bogen består af 80 salatopskrifter. Klassikere som fx cæsarsalaten opdateres i bogen. Desuden gives der bud på nye måder at bruge den nordiske urtehave. Bogen indeholder afsnit om olier og eddiker, dressinger og croutoner. Opskrifterne er inddelt i årstider og opskrifterne er markeret hvis fedtenergiprocenten er under 30%. Der er nemme salater og svære salater. Billederne er utroligt lækre og bogen fremstår i det hele taget meget indbydende.

Der findes utallige bøger om salater, men der vil også altid være lånere til nye flotte salatbøger som denne.

Endnu en flot bog fra Claus Meyer. Denne gang om salat og hvordan den laves optimalt året rundt. Billederne er lækre og det virker rigtig godt med markeringerne når opskriftens fedtenergiprocent er under 30%. Claus Meyers salatværksted skal nok blive udlånt.


Jyllands-posten

d. 21. juli 2009

af

af

Tage Clausen

d. 21. juli 2009


Berlingske tidende

d. 6. dec. 2009

af

af

Søren Frank

d. 6. dec. 2009