Gå til indholdCivilisationernes verdenshistorie : Vesten, Mellemøsten og Kina efter 1500


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

436 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2019

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Verdenshistorien efter 1500 skildret gennem de tre civilisationer, den konfucianske, som omfatter Kina og de østasiatiske kulturer, den islamiske, hvis centrum er Mellemøsten og den kristne, som omfatter både det romersk-katolske og det græsk-ortodokse Europa


Anmeldelser (4)


15. maj. 2018

Oplysende og spændende bog om verdenshistorien igennem de sidste 500 år, med særlig fokus på de tre store civilisationer: Den vestlige kristne, den mellemøstlige islamiske og den kinesiske. For alle som interesserer sig for verdenshistorien samt for studerende på gymnasiet.

Forfatter og cand.mag i historie og dansk, Carl-Johan Bryld, ønsker med sin bog at anlægge et nyt perspektiv på de sidste 500 års verdenshistorie. Bogen tager udgangspunkt i tre markante civilisationer, hvordan de er opstået og hvordan de har påvirket og skabt den nuværende verdenssituation. Bogen er illustreret og udstyret med en række verdenskort undervejs.

En velskrevet bog som er et must for den historieinteresserede læser. Carl-Johan Bryld formidler vidende og dybdegående om civilisationernes historie. En meget intens og lærerig læseoplevelse.

Bogen er en ny udgave af Civilisationernes verdenshistorie


Politikens verdenshistorie


fra 2017. Den nye udgave er væsentligt opdateret og ændret bl.a. er der i den nye udgave ikke længere "Arbejdsspørgsmål" efter hvert afsnit. Der er også væsentlige forskelle i underoverskrifter og afsnit samt i hele tekstafsnit undervejs i bogen. Ønsker man at læse en anden bog om verdenshistorien, kan bogen Politikens verdenshistorie anbefalesBogen er en ny udgave af Civilisationernes verdenshistorie fra 2017. Den nye udgave er væsentligt opdateret og ændret bl.a. er der i den nye udgave ikke længere "Arbejdsspørgsmål" efter hvert afsnit. Der er også væsentlige forskelle i underoverskrifter og afsnit samt i hele tekstafsnit undervejs i bogen. Ønsker man at læse en anden bog om verdenshistorien, kan bogen anbefalesBogen er en ny udgave af Civilisationernes verdenshistorie fra 2017. Den nye udgave er væsentligt opdateret og ændret bl.a. er der i den nye udgave ikke længere "Arbejdsspørgsmål" efter hvert afsnit. Der er også væsentlige forskelle i underoverskrifter og afsnit samt i hele tekstafsnit undervejs i bogen. Ønsker man at læse en anden bog om verdenshistorien, kan bogen Politikens verdenshistorie anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Gymnasieskolen

Af

Morten Lassen (f. 1974)

2018, nr. 6

Noter / Historielærerforeningen for Gymnasiet og HF

Af

Kai Verner Nielsen

Nr. 217 (2018)

Kristeligt dagblad

Af

Søren Chr. Hindsholm

d. 5. jul. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Bog

2017

Ebog

2019

Ebog

2017