Gå til indholdChurchill


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

399 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2020

genre/form

biografierOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Han var barn af viktoriatiden og havde kæmpet modigt i flere krige for det britiske imperium. Derefter blev han politiker. En underholdende biografi om Winston Churchill (1874-1965) for læsere af biografier om kendte personer


Anmeldelser (5)


26. aug. 2020

Han var barn af viktoriatiden og havde kæmpet modigt i flere krige for det britiske imperium. Derefter blev han politiker. En underholdende biografi om Winston Churchill (1874-1965) for læsere af biografier om kendte personer.

Churchill blev født ind i den britiske adel og levede de første 26 år under Dronning Victoria. Som 65-årig blev han i 1940 premierminister, finansminister og forsvarsminister, og ledede som sådan slagets gang mod nazityskland under 2. verdenskrig for de vestlige allierede. Forud var han officer og begyndte tidligt, mod betaling, at skrive politiske klummer og krigsreportager for britiske aviser og siden også bøger om egne bedrifter. Clementine Hozier, som han blev gift med i 1904, og som han fik flere børn med, fulgte ham til hans død.

En detaljeret og indlevende beskrivelse af Winston S. Churchill som person, og især som politiker i de kritiske år under 2. verdenskrig, hvor han stod fast på kampen mod Hitlers ekspansionspolitik. Bogen er rigt illustreret med fotos og med Churchills mange udsagn, som kendetegner ham som person.

Jan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill


Mine unge år


Tanker og Oplevelser


Winston Churchill


Winston Churchill


. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston ChurchillJan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston ChurchillJan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og , og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston ChurchillJan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest og Jan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest og Jan Hedegaard har tidligere udgivet En lille bog om Churchill. Churchill har udgivet sine egne erindringer Mine unge år og Tanker og Oplevelser, og der er flere biografier om ham på dansk, senest Winston Churchill og Winston Churchill.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Politiken

Af

Ulla Tofte (f. 1968)

d. 7. okt. 2020

Berlingske tidende

Af

Jarl Cordua

d. 18. sep. 2020

Jyllands-posten

Af

Flemming Østergaard (f. 1948)

d. 25. okt. 2020

Kristeligt dagblad

Af

Christian Egander Skov

d. 31. okt. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog stor skrift

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020