Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Chunky business


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
24 sider: ill. i farver
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
strikkeopskrifter, opskrifter, bindiuppskriftir

Beskrivelse


Strik på store pinde. Samling af sweatre, bluser, kimono, huer og strømper til den kolde tid. Modellerne er strikket i ét stykke, så der er mindst mulig montering.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 25. feb. 2019

Strikkehæfte med opskrifter på vinterbeklædning i form af sweatre, bluser, accessories med mere, der alle strikkes på store pinde. Til alle øvede strikkere.

Et strikkehæfte med 9 opskrifter, hvor opskrifterne strikkes på store pinde. Her er sweatre, bluser, kimonoer, sokker og huer. Modellerne strikkes i ét stykke, hvilket ikke giver så mange sømme, der skal syes sammen. I opskrifterne angives materialeforbrug og typen af strikkepinde og herefter strikkefastheden. Alle opskrifter vises i farvefotos. Bagest er en forkortelsesoversigt.

Lille strikkehæfte med ret udførlige opskrifter der ikke er til nybegyndere. Jeg synes, man skulle have valgt en anden skrifttype, der ville være lettere at læse. Ellers er det et overskueligt hæfte.

Forfatteren har tidligere udgivet lignende strikkehæfter, fx BedstestrikStrikketøj - til kolde dage og Strikketøj - til kolde dageForfatteren har tidligere udgivet lignende strikkehæfter, fx Bedstestrik og .