Gå til indholdChakrahealing : udforsk dine syv chakraer og find frem til det, der blokerer din livsenergi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

237 sider

Udgivet

2019

genre/form

øvelserOriginaludgave

2019


Anmeldelser (1)


12. jul. 2019

Et chakra er et energicenter i kroppen, og denne bog guider læseren igennem de syv vigtigste af disse. Bogen henvender sig til læsere af spirituelle selvhjælpsbøger.

Bogen starter med en gennemgang af, hvad chakraer er. Herefter følger afsnit med overskrifter som relaterer til de syv chakraer, fx "Rodchakraet Muladhara", "Hjertechakraet Anahata" og "Kronechakraet Sahasrara". Under de forskellige kapitler gennemgås de lidelser der kan findes i chakraet, den energi der er og den samfundsmæssige relation til chakraet m.m. Undervejs præsenteres også en række ting man selv kan gøre som fx meditationer, visualiseringer og yogaøvelser. Amerikanske Michelle S. Fondin er yoga- og meditationslærer, og dette er hendes første udgivelse oversat til dansk.

Dette er en grundig og praktisk guide udi den visdom kroppen selv besidder. Forfatteren tager udgangspunkt i sin egen helbredelse, efter at hun som 28-årig fik konstateret kræft i skjoldbruskkirtlen og opdagede chakrahealing på sin vej mod helbredelse. Bogen arbejder ud fra den antagelse at stagneret energi og ubalancer i chakraerne kan give helbredsproblemer. Som oftest med denne type selvhjælpsbøger, kræves der en læser som er åbensindet overfor emnet.

Af andre udgivelser om emnet chakrahealing kan nævnes Chakrahealing


Den lille bog om chakraer


, som dog er af ældre dato. Den lille bog om chakraer kan anbefales, hvis man vil læse lidt om emnetAf andre udgivelser om emnet chakrahealing kan nævnes Chakrahealing, som dog er af ældre dato. kan anbefales, hvis man vil læse lidt om emnetAf andre udgivelser om emnet chakrahealing kan nævnes Chakrahealing, som dog er af ældre dato. Den lille bog om chakraer kan anbefales, hvis man vil læse lidt om emnet.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019

Ebog

2019