Gå til indholdCavendish : den hurtigste mand på to hjul


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider, tavler i farver

Udgivet

2014

genre/form

erindringerOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Mark Cavendish (f. 1985) beretter om sin karriere som professionel cykelrytter, sine mange triumfer i de store etapeløb og om den indædte kamp mod de andre sprintere


Anmeldelser (1)


15. maj. 2014

En biografi for ældre og yngre cykelsportsentusiaster, om én af de førende i professionel cykelsport lige nu.

Englænderen Mark Cavendish er en af tidens store professionelle cykelnavne, kendt for sine evner som sprinter, og med en stor tilhængerskare blandt cykelfolket også herhjemme, blandt andet for sin optræden i "Danmark Rundt". Han fortæller, i samarbejde med en engelsk sportsjournalist, om sit liv som cykelrytter fra han blev professionel i 2006 og til nu, med gode beskrivelser af miljøet omkring de professionelle ryttere, og af forløbet af vigtige løb og etaper i karrieren. Der er indsat to sektioner med et mindre antal gode pressefotos, og der er et fint forord af Brian Holm, der har fungeret som holdleder for Cavendish.

Antallet af titler fra den professionelle cykelverden er stort. Af nyere gode bøger kan nævnes Brian Holms Sportsdirektøren, 2012.

De mange der interesserer sig for professionel cykelsport vil nok have fornøjelse af bogen om en af tidens store cykelryttere, sprinterkongen Mark Cavendish, der fortæller om sin karriere og om det professionelle cykelmiljø.

Lektørudtalelse

Af

Søren Brunbech


Informationer og udgaver

Bog

2014

Ebog

2014