Gå til indholdCasper


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


"Intet er hemmeligt". Forfatter Martin Kongstad bliver hyret til at skrive Casper Christensens første biografi. Det bliver en rejse tilbage i tiden og et møde med den Casper, han ikke længere ønsker at være. Original biografi, som kan nydes og læses af en bred læserskare, der vil møde andre sider af Casper Christensen end den, de kender fra fx "Klovn"


Anmeldelser (8)


23. sep. 2020

"Intet er hemmeligt". Forfatter Martin Kongstad bliver hyret til at skrive Casper Christensens første biografi. Det bliver en rejse tilbage i tiden og et møde med den Casper, han ikke længere ønsker at være. Original biografi, som kan nydes og læses af en bred læserskare, der vil møde andre sider af Casper Christensen end den, de kender fra fx "Klovn".

"Jeg har lagt mit liv fuldkommen om". Sådan starter historien om CC og hans turbulente liv. Som 20-årig bliver han verdensberømt i Danmark med et brag, og siden har han levet et liv i overhalingsbanen sammen med, og foran, den kreative klasse i Danmark og USA. I parløb med MK opsøger han gamle kærester, sine forældre og venner - både dem som elsker ham, og dem som er faldet af i svinget. CC fortæller hudløst ærligt om utroskab, eksperimenteren med stoffer og succeserne med fx "Husk lige tandbørsten" og "Klovn" sammen med vennen Frank Hvam. Vendepunktet i CC's liv bliver terapien, hvor stoffet MDMA indgår.

Det er en biografi ud over det sædvanlige, hvor MK skriver historien med samme nerve, som var det en roman. Det bliver en litterær og personlig rejse, hvor ambitionen er at finde ud af, hvem CC virkelig er. En proces som bringer erkendelser til både CC og MK. Mange litterære point for at gå nye veje i biografigenren, og for modet til at søge ærligheden og ikke andet. Sproget er flydende og fyldt med overskud.

En bog med samme nerve og ærlighed er Nicklas Bendtner af Rune Skyum-NielsenNicklas Bendtner - begge sider


En bog med samme nerve og ærlighed er Nicklas Bendtner af Rune Skyum-Nielsen.

Lektørudtalelse

Af

Michael Linde Larsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Per Eilif Månson

2021-02-05

Kristeligt dagblad

Af

Sørine Gotfredsen

d. 8. okt. 2020

Berlingske tidende

Af

Marie Louise Wedel Bruun

d. 20. okt. 2020

Jyllands-posten

Af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 15. okt. 2020

Politiken

Af

Henrik Palle

d. 14. okt. 2020

Information

Af

Rasmus Elmelund

d. 8. okt. 2020

Weekendavisen

Af

Mads Staghøj

d. 9. okt. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020