Gå til indholdCarl : prisen for et liv i politik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

253 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om politikeren Carl Holsts (f. 1970) opvækst og politiske karriere, samt hans modsvar til den kritik, der har været af ham og om kulturen i partiet Venstre


Anmeldelser (7)


30. apr. 2019

Biografi om Carl Holst, der gik fra at være en umådelig populær amts- og regionspolitiker til udskældt og uønsket minister. Til interesserede i dansk politik.

Carl Holst har levet en noget omskiftelig tilværelse som politiker. Fra hans tid som amts- og senere regionsborgmester i Sønderjylland og Region Syddanmark, hvor han fik over 90.000 personlige stemmer, til udskældt minister, hvor den ene skandalesag efter den anden forfulgte ham. I denne bog, som Holst har skrevet i samarbejde med journalisten Bent Winther, fortæller Holst om hans opvækst, men mest af alt svarer han tilbage på den kritik der har været af ham, og han skyder igen på de personer der har været efter ham. Udover at kigge på hans egen politiske karriere langer han også ud efter kulturen i Venstre som han mener er blevet mere rå efter formandsopgøret i 2014. Bogen er illustreret.

Bogen er dels en biografi om Carl Holst, men den er i lige så høj grad Holsts modsvar til alle hans kritikere, hvor han redegør og forsvarer sig i de sager der har været om ham. I bogen skyder han også igen på navngivne personer fra hans karriere og eget parti. Attraktionen i bogen er klart Holsts kritik af hans eget parti, mens biografidelen falder lidt i baggrunden.

Af andre bøger om Venstre politikere findes bl.a. Haarder


Det gik udmærket


Inger


, Det gik udmærket og IngerAf andre bøger om Venstre politikere findes bl.a. Haarder, og IngerAf andre bøger om Venstre politikere findes bl.a. Haarder, Det gik udmærket og Af andre bøger om Venstre politikere findes bl.a. Haarder, Det gik udmærket og Inger.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Jyllands-posten

Af

Jette Elbæk Maressa

d. 12. maj. 2019

Kristeligt dagblad

Af

Tim Knudsen (f. 1945)

d. 25. maj. 2019

Jyllands-posten

Af

Jette Elbæk Maressa

d. 12. maj. 2019

Berlingske tidende

Af

Anne Sophia Hermansen

d. 30. apr. 2019

Weekendavisen

Af

Hans Mortensen (f. 1958)

d. 10. maj. 2018

Sønderjysk månedsskrift

Af

Anker Thygesen

2020 nr. 1


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019