Gå til indholdCambodias stjålne børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

1 bog 1 cd (mp3) 115 sider 119 min.

Udgivet

2021

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Hæsblæsende og underholdende spænding om den hemmelige agent Norma, som i sin ferie sætter sig for at redde en masse kidnappede børn i Cambodia. For læsesvage unge og voksne


Anmeldelser (1)


27. jan. 2021

Hæsblæsende og underholdende spænding om den hemmelige agent Norma, som i sin ferie sætter sig for at redde en masse kidnappede børn i Cambodia. For læsesvage unge og voksne.

Norma har netop færdiggjort en farlig mission, da hendes chef, Sunil, sender hende på en uges ferie. Norma beslutter sig for, på egen hånd, at rejse til Cambodia, hvor hun har hørt, at der kidnappes en masse småbørn fra deres familier, som herefter sælges videre til velhavende købere. Hun får selskab af sin elsker, Gavin, som hjælper hende med at komme til bunds i sagen, der viser sig at handle om rigtig mange penge. Letlæsningsbogen har lix 21.

Bøgerne om Norma i serien "Læselyst" kan varmt anbefales til læsesvage unge og voksne, som ønsker en bog, der både har action og humor, og som er en rigtig god historie. Det er aldrig kedeligt at læse om den hårdtslående Norma, det er nogle meget underholdende og velskrevne bøger.

Ønsker man at læse andre letlæsningsbøger med ca. samme lixtal, så kan bøgerne Spor af mord


Kæreste på nettet


af Erling Bugge og Kæreste på nettet af Palle Petersen anbefalesØnsker man at læse andre letlæsningsbøger med ca. samme lixtal, så kan bøgerne Spor af mord af Erling Bugge og af Palle Petersen anbefalesØnsker man at læse andre letlæsningsbøger med ca. samme lixtal, så kan bøgerne Spor af mord af Erling Bugge og Kæreste på nettet af Palle Petersen anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog / Lyd (cd-mp3)

2021

Bog

2021