Gå til indholdCall me by your name : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

308 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Unge Elios bor med sine forældre ved den italienske riviera. En sommer ankommer manden Oliver, som er lidt ældre end Elios. Oliver skal bo der et stykke tid og hjælpe Elios' far. Snart opstår der kærlighed og erotik imellem de to mænd


Anmeldelser (4)


15. aug. 2018

Bevægende kærlighedshistorie om to mænd som forelsker sig og begærer hinanden, men hvis veje må skilles. Romanen henvender sig mest til et ungt publikum men også til voksne læsere.

Den unge Elios bor ved den italienske riviera sammen med sine forældre. En sommer ankommer manden Oliver, som er lidt ældre end Elios. Oliver skal bo der et stykke tid og hjælpe Elios' far. Oliver bliver hurtigt populær og alle holder hurtigt af ham. Men Elios udvikler dybere følelser for Oliver, og snart er han dybt forelsket i ham og længes seksuelt efter ham. Oliver gengælder Elios' følelser og begær, og de indleder et intenst kærlighedsforhold. Men begge mænd må sande, at den stormende forelskelse ikke kan vare ved.

En rørende og meget smuk historie. Jeg tror dog, at den kan virke forskrækkende på nogle læsere, især de mandlige, pga. nogle sex-scener i bogen.

Ønsker man at læse en anden bog med lignende tematikker om seksualitet og identitet, så kan bogen Noget du skal vide


anbefalesØnsker man at læse en anden bog med lignende tematikker om seksualitet og identitet, så kan bogen Noget du skal vide anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Jyllands-posten

Af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 23. sep. 2018

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 6. okt. 2018

Weekendavisen

Af

Jørgen Herman Monrad

d. 31. aug. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2018

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018