Gå til indholdByg et hønsehus


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

143 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Vejledning i hvordan man bygger et hønsehus, så hønsene trives. Om indretning af hønsehuset, tagkonstruktioner, tekniske installationer, redskabsrum, hønsegårde og med eksempler på 10 forskellige typer af hønsehuse


Anmeldelser (1)


24. mar. 2014

Er særdeles velegnet for låneren der ønsker at begynde med hønsehold. Låneren der allerede har et hold høns kan finde et væld af inspiration, gode råd samt fif.

En bog om bygning af hønsehus lyder måske ikke som det mest sexede i denne verden. Men efter et nærmere blik er denne bog en suveræn af slagsen. Den er letforståelig, grundig og giver kolossale mængder af information om hønsehold. Nu er jeg ikke typen der holder høns i haven, men denne bog har da bestemt givet mig blod på tanden til at starte min egen æggeproduktion. Og som en ekstra lille finesse er det jo meget moderne med tanken om "fra jord til bord", og her rammer denne bog plet. Bogen er opbygget over 10 eksempler på hønsehold, fra den lille baghaveproduktion til det større og mere professionelle store avlsanlæg. Alle "opskrifterne" er rigt illustreret og der forefindes ligeledes mange målfaste tegninger til hønseanlæg. Selve bogen er udgivet i en god hardback kvalitet med store tydelige billeder.

Jeg er faktisk allerede den lykkelige ejer af en bog om hønsehold, der i dette tilfælde, er oplagt at sammenligne med, så for yderligere info se Høns i baghaven : hønsehuset, fodring, kyllinger, racevalg, sygdomme, slagtning, økologi, fra 1995.

En, i høj grad, anbefalelsesværdig bog der tager låneren i hånden i forbindelse med opstart af egen hønsehold. Køb roligt et par eksemplarer.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2014

Ebog

2014