Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Byg din egen flødebolle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

Ca. 70 tredelte sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Liv Martine(forfatter)

Simone Thorup Eriksen(forfatter, illustrator)
Genre og formopskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Sæt opskrifterne sammen og skab din egen flødebolle. Bogen har 3-delte sider så man sætter sin opskrift sammen ud fra overtræk, flødebolleskum og bund. Fra de helt klassiske flødeboller, til de mere eksperimentelle


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jul. 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 10. jul. 2019

Bogen lader dig selv sætte opskrifterne sammen, så du kan skabe din egen drømme-flødebolle. For dem der elsker at arbejde med det søde køkken.

Bogen har 3-delte sider så man sætter sin opskrift sammen ud fra overtræk, flødebolleskum og bund. Der er over 25.000 kombinationsmuligheder, der gør at man kan lave alt fra de helt klassiske flødeboller, til de mere eksperimentelle. Hvad med en flødebolle med florentinerbund, champagneskum og overtræk af hvid chokolade med rød kokos? Eller blot en bund af mariekiks, vaniljeskum og mørk chokolade med kokos - her kan man lave alle tænkelige flødeboller. Bogen indledes med en forklaring på hvordan bogen bruges, samt et sæt flødebolleregler, herunder temperering af chokolade.

En rigtig fin og brugbar bog, hvor alle kan være med, uanset niveau, da der her kan skabes opskrifter af forskellige sværhedsgrader.

Forfatterne har tidligere udgivet lignende foldebøger: Byg din egen cupcakeByg din egen lagkage


og Byg din egen lagkageForfatterne har tidligere udgivet lignende foldebøger: Byg din egen cupcake og .Informationer og udgaver

2020

Bog

Liv Martine

Kagetid, 2. udgave

2019

Bog

Liv Martine

Kagetid, 1. udgave