Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Bussemænd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

20 sider: ill. farver

Udgivet

2019

Ophav

Hanne Korvig(forfatter)
Sværhedsgrad

let: 12

Målgruppe

til børn

Undervisning

for begynderlæsere, let at læse


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. nov. 2019

Alle har bussemænd. Men hvor kommer de egentlig fra? Og er de farlige eller bare ulækre? Det og meget mere kan man blive lidt klogere på i denne fagbog om bussemænd. Fra 7 år.

Bogen indgår i serien "Grøn Fagklub" og har et let-tal på 12. Over 20 sider formidles viden om bussemænd i ord og billeder. Billederne veksler mellem fotografier og forklarende, tegnede illustrationer. Der kan frit hentes læseforståelsesopgaver til bogen på forlagets hjemmeside.

Det er en rigtig god, letlæst fagbog om bussemænd. Bogen kommer godt rundt om emnet og får formidlet megen relevant viden samt lidt ulækre facts. Forsiden viser en eftertænksom dreng med fingeren godt oppe i næsen. Et billede som nok skal fange læsernes interesse og få dem til at åbne bogen. Bogen opfylder kravene til en eksemplarisk fagbog og er derfor velegnet til faglige læsekurser. Den indeholder også nok fagligt stof til at kunne klæde sin læser på til en emneopgave om bussemænd i natur/teknik.

Vil man vide mere om bussemænd, kan man læse videre i titlen SnotBussemændenes rekordbog


, eller man kan sammen med en voksen læse Bussemændenes rekordbogVil man vide mere om bussemænd, kan man læse videre i titlen Snot, eller man kan sammen med en voksen læse .Informationer og udgaver

2019

Bog

Hanne Korvig

Alinea, 1. udgave

2019

Ebog

Hanne Korvig

Alinea, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Julie Berthelsen (f. 1979)

Alinea