Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Bryllupstesten : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

344 sider

Udgivet

2021

Ophav

Helen Hoang(forfatter)

Anne Brinch(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Khai har ingen følelser, udover at han bliver irriteret over selv de mindste forandringer. Khais mor drømmer om, at han bliver gift med en sød kvinde. Derfor inviterer hun My til USA for at bo hos Khai. Nu må det briste eller bære. Varm roman for især yngre kvinder, der normalt læser chick lit eller feel good romaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 21. dec. 2020

Khai har ingen følelser, udover at han bliver irriteret over selv de mindste forandringer. Khais mor drømmer om, at han bliver gift med en sød kvinde. Derfor inviterer hun My til USA for at bo hos Khai. Nu må det briste eller bære. Varm roman for især yngre kvinder, der normalt læser chick lit eller feel good romaner.

Smukke My med de grønne øjne arbejder som stuepige i Ho Chi Minh City for at forsørge sin datter og mor. Da en fremmed kvinde inviterer hende til USA for at bo hos hendes søn, tager hun chancen. Måske får hun mulighed for at finde sin ukendte, amerikanske far. Da My bliver installeret hos Khai, forsøger hun med alle midler at gøre ham tilpas og forhåbentlig forelsket i hende. Men Khai oplever ikke følelser, som andre mennesker. Forsigtigt må My finde ud af, hvordan hun kan få Khai til at åbne op på trods af hans Aspergers diagnose. Han har i hvert fald meget at lære om, hvordan man skal behandle en kvinde, og så ved hendes kommende svigerfamilie heller ikke noget om hendes datter.

Underholdende roman, der giver et fremragende indblik i vietnamesisk kultur, en sød kærlighedshistorie og så er det hele tilsat god viden om Aspergers. Hovedpersonen Khai er biperson i forfatterens tidligere roman Kærlighedskoden, hvor hovedpersonen også har Aspergers. Bøgerne kan dog læses uafhængigt af hinanden.

Oplev også den asiatiske kultur i Millionæren fra Singaporeaf Kevin Kwan.Informationer og udgaver

2021

Bog

Helen Hoang

People'sPress, 1. udgave

2021

Ebog

Helen Hoang

People'sPress, 1. udgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Cecilie Fabricius

People'sPress

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Cecilie Fabricius

People'sPress