Gå til indholdBryllupstalen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

170 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

humor,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Dyk ned i tankemylderet hos en mand, der føler sig afskåret fra livet. Til læsere med forkærlighed for den tænksomme men humoristiske litteratur


Anmeldelser (1)


19. apr. 2021

Dyk ned i tankemylderet hos en mand, der føler sig afskåret fra livet. Til læsere med forkærlighed for den tænksomme men humoristiske litteratur.

Adrien er til middag hos sine forældre med sin søster og hendes forlovede. Under middagen beder hans kommende svoger ham om at holde tale til brylluppet - en akt, Adrien absolut ikke føler sig egnet til. Samtidig har han netop sendt en sms til sin ekskæreste, der har sat deres forhold på pause, og hele middagen igennem drukner han i et tankemylder af overvejelser og refleksioner om sit liv, barndom og kærlighed, mens han venter på svar.

Trods bogens tynde format, så er det ikke en bog, man flyver igennem. De korte kapitler er alle tankevækkende og lægger op til refleksion over eget liv. Der er en masse humor i bogen, ofte af den lidt sorte eller tragikomiske variant.

Er man fan af denne bog, kunne forfattere som Patrick Modiano og Alice Munro være gode bud med deres mange reflekterende tekster om identitet.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen


Informationer og udgaver

Bog

2021