Gå til indholdBryllupsnatten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

391 sider

Udgivet

2014

genre/form

roman,

chick litOriginaludgave

2013


Anmeldelser (1)


20. aug. 2013

Selvom chick lit-genren toppede for et par år siden er der stadig (kvindelige) læsere til romantiske komedier.

Kinsella er et sikkert valg, hvis man ønsker en romantisk komedie, med mange forviklinger og en lykkelig slutning. Bryllupsnatten føjer sig til forfatterskabet på bedste vis. Lotties største drøm er at blive gift og hun er sikker på, at kæresten Richard har tænkt sig at fri, men intet sker. Nedtrykt af kærestesorg beslutter hun sig spontant for at gifte sig med sin ungdomskæreste og tage på deres livs bryllupsrejse til Grækenland. Lotties storesøster står midt i en ubehagelig skilsmisse, og nyheden om lillesøsterens lynbryllup kommer som et chok. Opsat på at få det nygifte par til at indse deres fejltagelse, beslutter hun at rejse efter dem, men undervejs ændres hendes perspektiv, og da hun når frem er hun ikke længere den samme. Stilen er ligetil og hverken personer eller plot indeholder de store overraskelser. Bogen fungerer dog fint på genrens præmisser. Fængende forside.

Marian Keyes og Jennifer Weiner skriver i samme stil som Kinsella. Historien minder også om serien Sex and the city med dens ekstreme fokusering på bryllup og ægteskab som livets højdepunkter.

Kinsella bekender sig til den amerikanske chick lit-genre, hvor plottet sjældent bliver rigtigt overraskende og hvor miljø- og persontegning er temmelig overfladiske. Det er et gennemprøvet og genkendeligt koncept og hardcore fans vil stadig være underholdt af den romantiske og underholdende historie.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2014

Bog

2013

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013

Ebog

2013