Bøger / faglitteratur

Bryllupsguide : sådan planlægger I jeres drømmebryllup


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
223 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav

Beskrivelse


Bryllupsarrangør Mie Münster-Swendsen beskriver de værktøjer og den struktur, der skal bruges i planlægningen af et bryllup fra A-Z. Derudover behandles emner som invitationer, feststed, kagen og blomsterne indenfor bryllupsplanlægningen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 9. jan. 2015

En letlæst guide til at planlægge drømmebrylluppet fra start til slut. Her kan det kommende brudepar finde inspiration og information om stort set alt, hvad der er værd at vide omkring planlægning af bryllup.

Forfatteren er bryllupsarrangør og indehaver af eventbureatuet The Main Event. Hun har derigennem stor erfaring i at rådgive brudepar til at planlægge deres drømmebryllup. Bogen dækker alle facetter af et bryllup - fra tidsplan og budget, vielse, feststed, overnatning, gæsteliste, ønskeliste, fotograf, musik, tøj, ringe, attester, blomster og meget mere. Der er en fyldig og brugbar indholdsfortegnelse, så man kan bruge bogen til opslag af de dele, man gerne vil kaste sig over. Der er dog også et alfabetisk register bagest. Der er også oplysninger om de forskellige ritualer, traditioner osv. der knytter sig til bryllupper. Bogen er krydret med illustrative fotos, der giver den helt rigtige bryllupsstemning. Bogen har også masser af skemaer og lister, der forhåbentlig kan hjælpe med at få styr på alle forberedelserne.

En meget brugbar guide til at planlægge sit drømmebryllup - både for bruden og for gommen.

Det er nogle år siden, der er udkommet noget lignende. Fx findes: Kærlighedens festRomantiske bryllupper fra 2002 og Romantiske bryllupper også fra 2002; ingen af dem er dog nær så omfangsrige som denneDet er nogle år siden, der er udkommet noget lignende. Fx findes: Kærlighedens fest fra 2002 og også fra 2002; ingen af dem er dog nær så omfangsrige som denne.