Gå til indholdBryllup : something old, something new, something -


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

187 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Inspiration til alt fra budgetlægning, gæsteliste, tidsplaner, invitationer, ringe, location og meget mere


Anmeldelser (1)


20. nov. 2018

Fire kendte danske bloggere har skrevet den håndbog, som de selv manglede inden den store dag. Mangler du inspiration til brylluppet, er denne bog for dig. For alle læsere med interesse i bryllups-afholdelse eller som er nysgerrig på de fire kvinder.

Bryllupshåndbog til alt fra budgetlægning, gæsteliste, tidsplaner, invitationer, ringe, look og location. Den sætter skub i snakken om parrets ønsker gennem fire "bryllups-cases" - forfatternes egne bryllupper. Det er bloggerne Christina (christinadueholm.dk), Emily (emilysalomon.dk), Cathrine (rockpaperdresses.dk) og Christine (acie.dk) der deler deres gode erfaringer. De giver dig tips, inspiration, praktiske råd og tidsplaner - viden som de ville ønske, de havde haft, da de selv skulle giftes. Med forord af ægtemændene til de fire forfattere.

Håndbogen er fyldt med dejlig inspiration - både i form af lækre billeder og tekster til den store dag. Der benyttes fire bryllups-cases, hvilket gør den mere subjektiv, men ikke så omfangsrig i brylluppets mange facetter, som nedenstående alternative håndbøger og opslagsværk. Men virkelig æstetisk smuk bog i moderne design. Yderst lækkert layout og letlæselig.

I samme dur findes fx Bryllupsbogen


Bryllupsguide


Ja! vi skal giftes


af den danske designer Jesper Høvring. Herudover anbefales Bryllupsguide af bryllupsarrangøren Mie Münster-Swendsen og Ja! vi skal giftes af blandt andre flamboyante Jim LyngvildI samme dur findes fx Bryllupsbogen af den danske designer Jesper Høvring. Herudover anbefales af bryllupsarrangøren Mie Münster-Swendsen og Ja! vi skal giftes af blandt andre flamboyante Jim LyngvildI samme dur findes fx Bryllupsbogen af den danske designer Jesper Høvring. Herudover anbefales Bryllupsguide af bryllupsarrangøren Mie Münster-Swendsen og af blandt andre flamboyante Jim LyngvildI samme dur findes fx Bryllupsbogen af den danske designer Jesper Høvring. Herudover anbefales Bryllupsguide af bryllupsarrangøren Mie Münster-Swendsen og Ja! vi skal giftes af blandt andre flamboyante Jim Lyngvild.

Lektørudtalelse

Af

Michelé Askja K Hvarregaard


Informationer og udgaver

Bog

2018