Bøger / faglitteratur / kogebøger


Beskrivelse


Mere end 25 opskrifter på nemme brunchretter, fx de klassiske amerikanske pandekager, blinis med stenbiderrogn eller crêpes med ost og forårsløg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2010

af

af

Conni Boll Christensen

d. 25. feb. 2010

Gyldendals små kogebøger er en tro kopi og genudgivelse af kogebogs-serien Let og lækkert, som blev udgivet af Gyldendal for Coop Danmark i perioden 2002-2005.

Kogebogsforfatteren Lynn Andersen har skrevet de 3 små bøger, jeg har haft i hænderne. De handler om fedtfattig mad, slankemad og brunch, emner hun tidligere har skrevet bøger om. Efter et kort forord følger mellem 20 og 30 illustrerede opskrifter, som kan findes via indholdsfortegnelsen eller det alfabetiske register. I de to slankebøger er der kostberegninger.

Titler fra den oprindelige serie Let og lækkert findes på flere folkebiblioteker. En del af opskrifterne kan også findes i Lynn Andersens andre bøger om slankemad og brunch.

Genudgivelse af kogebogs-serien Let og lækkert, hvor kun serietitel og udgavebetegnelse er ændret. Kan anskaffes til lånere, der for overskuelighedens skyld ønsker få opskrifter at vælge imellem. De små bøger kan dog forsvinde i mængden af kogebøger.