Gå til indholdBruddet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

84 sider: ill.

Udgivet

2012

genre/form

romanOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Johan, Nikolaj og Emil elsker fodbold, og de bliver udtaget til førsteholdet. Desværre er det svært at få spilletid, og Johan føler sig forbigået. De tre venner beslutter sig for at lave deres eget hold, så nu går jagten ind på flere spillere og ikke mindst en træner


Anmeldelser (1)


17. dec. 2012

Første del af en ny fodboldserie, der henvender sig til drenge i alderen 9 år og opefter. FC Mezzi, som serien hedder, formidler sig selv med en flot forside i de rigtige fodboldfarver.

De tre venner Johan, Nikolaj og Emil elsker at spille fodbold. Da Johan og Nikolaj rykkes op på førsteholdet er begejstringen stor, desværre er det svært at få spilletid, og da Johan forbigås 2 gange er det nok. De tre venner beslutter at lave deres eget hold, så nu gælder det om at finde 12 spillere i alt plus en træner. Serien tegner sig til at blive rigtig god, sproget er lettilgængeligt og flyder fint, og historien fænger. Typografien er stor, og der er mange store billeder til at bryde teksten. Det virker rigtig godt til de drenge, der ikke kan overskue for meget tekst.

Der er kommet mange gode fodboldserier i den lette ende, denne kan sammenlignes med Lundeby IF og Fodboldholdet Frøerne der alle er serier om fodbold, drenge og venner.

Dette bliver en af de serier, som vil blive efterspurgt på bibliotekerne. Handlingsforløbet er godt, og læsemængden tilpas til målgruppen. Desuden kan bibliotekerne ikke få nok gode fodboldserier til denne målgruppe.

Lektørudtalelse

Af

Henriette Olesen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013

Bog

2012

Ebog

2012