Gå til indholdBro bro brille


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

365 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Helen Grace og hendes gruppe i politiet får en ny sag, da en mand findes lemlæstet og hans hjerte bliver afleveret i en pakke til konen. Kort tid efter dukker et lig mere op i samme stand og jagten går nu ind på seriemorderen


Anmeldelser (2)


15. nov. 2017

2. bog i serien om kommissær Helen Grace og hendes gruppe i Hampshires politi og deres jagt på især seriemordere. For læsere af de blodige og barske krimier og psykologiske thrillere.

Der er gået ca. et år efter Helens første store sag og dens konsekvenser, som stadig fylder meget i hendes liv. Kriminalbetjenten Charlie har været sygemeldt siden, men kommer tilbage til gruppen, som har fået flere nye ansigter. Snart står de overfor en ny morder, da liget af en mand bliver fundet lemlæstet i Southampton i et område mest kendt for prostituerede og narkomaner. Afdødes hjerte er skåret ud og bliver senere afleveret til konen i en pakke. Udadtil levede han et respektabelt liv men politiet finder hurtigt tegn på det modsatte og dernæst dukker et lig mere op og jagten går ind på seriemorderen.

Romanen har korte kapitler, som skifter mellem fortællerstemmer uden at læseren altid ved hvem man følger og det er med til at holde tempoet og mystikken oppe i handlingen. Det er en klassisk politikrimi, hvor vi følger de forskellige betjente og andre involverede gennem opklaringen af sagen og deres personlige forhold. Bogen kan læses selvstændigt, men man vil få mere ud af at have læst den første i serien, Okker gokker


Romanen har korte kapitler, som skifter mellem fortællerstemmer uden at læseren altid ved hvem man følger og det er med til at holde tempoet og mystikken oppe i handlingen. Det er en klassisk politikrimi, hvor vi følger de forskellige betjente og andre involverede gennem opklaringen af sagen og deres personlige forhold. Bogen kan læses selvstændigt, men man vil få mere ud af at have læst den første i serien, Okker gokker.

Der er flere ligheder med andre af de mere barske krimiserier om politiets jagt på mordere, som fx Misterioso


Blodbrødre


Fasandræberne


Krucifiks morderen


, Blodbrødre, Fasandræberne og Krucifiks morderen og bogen kan anbefales til læsere af disseDer er flere ligheder med andre af de mere barske krimiserier om politiets jagt på mordere, som fx Misterioso, , Fasandræberne og Krucifiks morderen og bogen kan anbefales til læsere af disseDer er flere ligheder med andre af de mere barske krimiserier om politiets jagt på mordere, som fx Misterioso, Blodbrødre, og Krucifiks morderen og bogen kan anbefales til læsere af disseDer er flere ligheder med andre af de mere barske krimiserier om politiets jagt på mordere, som fx Misterioso, Blodbrødre, Fasandræberne og og bogen kan anbefales til læsere af disseDer er flere ligheder med andre af de mere barske krimiserier om politiets jagt på mordere, som fx Misterioso, Blodbrødre, Fasandræberne og Krucifiks morderen og bogen kan anbefales til læsere af disse.

Lektørudtalelse

Af

Frederik Nielsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2017-12-12


Informationer og udgaver

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Bog

2017

Ebog

2017