Gå til indholdBrevet til min datter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

139 sider

Udgivet

2019

genre/form

erindringerOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Susy Knudsen (f. 1966) fortæller om sit liv efter hendes syttenårige datter begik selvmord. Om hvordan hendes liv blev forvandlet til en dyb krise og hvordan hun tog kampen op og langsomt får bugt med sorgen


Anmeldelser (1)


3. apr. 2009

En slags brevroman til en afdød datter, der begik selvmord som teenager. Helt oplagt som supplement til serien Virkelighedens verden, men den kan også bruges til mennesker, der har brug for at bearbejde en sorg, eller skal arbejde med mennesker i sorg.

Forfatteren har ikke andre udgivelser bag sig. Bogen her er en meget personlig beretning, der naturligvis bærer præg af moderens store sorg. Når den ikke bliver uudholdelig skyldes det forfatterens (moderens) evne til at beskrive uden altid at sørge og der er ikke svælget i detaljerne. Bogen er sober, selvom den er så personlig, sproget er levende og nutidigt og let at læse.

Brevet til min datter minder lidt om Min mor døde - min far døde i stilen og kan bruges næsten på samme måde. Vi har altså andet om emnet.

Sørgelig men velfortalt beretning om en mors tab, og langsomme venden tilbage til livet og hverdagen. En meget personlig beretning, der er god til målgruppen.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021

Bog

2019

Bog

2009